JetBee 5.1.4 Build 461

A JetBee egy komplex CD/DVD író szoftver, amivel szinte bármilyen fájl ki tudsz írni amellett hogy a legfontosabb beállításokat, legnépszerűbb funkciókat maradéktalanul igénybe tudod venni. Ideális ISO fájlokhoz, Blu-ray multimédiás fájlokhoz. További funkciók: DVD lemezek Rippelése, mentése, másolása lemezképbe, egyéni adatlemezek összeállítása, Magyar nyelvi támogatás.

A címben említett CD/DVD író szoftver szinte bármilyen fájl formátum minőségromlás mentes lemezre írására optimális közeget biztosít amellett hogy támogat minden olyan opciót, amit kezdők, illetve haladó felhasználók is maximálisan ki tudnak használni. A JetBee nevű CD/DVD író szoftver Magyar nyelven is futtatható.

A JetBee letölthető változata igen egyszerűen installálható, illetve használható. A telepítése után azt csak el kell indítani, majd ha szükséges manuálisan meg lehet változtatni a nyelvet, ahol honosítható.

A JetBee megoldása egyaránt eredményeket szolgáltat adatlemezekhez, illetve multimédiás adathordozók összeállításához. Adatlemezeknél, ISO formátumba saját lemezképeket állíthatsz össze, videó, illetve audió tartalmakhoz több speciális feladat választható ki, VCD, SVCD projektek hozhatóak létre.

JetBee – DVD lemezek másolása:

A szoftverrel, a JetBee nevű alkalmazással ha szükséges adathordozókat tudsz lementeni, illetve közvetlenül másolni. Teljes körű támogatást nyújt az újraírható CD/DVD lemezekhez, a felhasználásuk előtt azt formázhatod vele. A lemezmeghajtók kezelésekor azt ki, illetve be tudja zárni.

Támogatja azokat a PC konfigurációkat, amik egyszerre több CD/DVD író egységgel rendelkeznek, kiválasztható, hogy melyiket szeretné használni, illetve beállítható az írás sebessége.

A JetBee CD/DVD író program egyetlen negatívuma, hogy kereskedelmi termék, ingyenesen időkorlátozással lehet csak használni, természetesen ha csak egy adott projekt erejéig szeretnéd futtatni, esetleg ki szeretnéd próbálni, ez a próbaidőszak bőségesen elég erre.

Ha ingyenes megoldást szeretnél CD/DVD író programként, választható a BlackBox ISO Burner a BurnAware Free, illetve az Active ISO Burner lemezképekhez.

A JetBee egy modern, szinte bármilyen fájl rögtönzött CD/DVD lemezre írására használható szoftver, amivel adatlemezeket, illetve Blu-ray tárolókra történő filmek archiválására kínál korszerű eszközkészletet. Ha szükséges, Rippelési feladatokat is elvégez. Magyar nyelvű.

JetBee

JetBee Összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • Blu-ray lemezekhez
 • Adatlemezekhez
 • Rippelő funkció
 • CD/DVD meghajtó kezelő funkció
 • Backupok készítéséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.complexnt.com/jetbee_features.htm
JetBee Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
JetBee
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RZ Free DVD Burner 3.002021-07-05 RZ Free DVD Burner 3.00 (0)
  Az RZ Free DVD Burner egy ingyenes CD/DVD író szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat adathordozóra lehet másolni. A Free […]
 • BurnAware Free 14.52021-06-30 BurnAware Free 14.5 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • BurnAware Premium 14.52021-06-30 BurnAware Premium 14.5 (0)
  A BurnAware Premium adatlemezek és multimédiás tartalmak CD/DVD-re való archiválására használható szoftver, vele sokkal több […]
 • BurnAware Professional 14.52021-06-30 BurnAware Professional 14.5 (0)
  A BurnAware Professional prémium CD/DVD író alkalmazás amivel komolyabb szakértelem hiányában is létrehozhatsz, adatlemezeket, […]
 • KRyLack Burning Suite Free 1.20.052017-01-02 KRyLack Burning Suite Free 1.20.05 (0)
  A KRyLack Burning Suite Free egy nagyon egyszerűen használható CD/DVD író program, ami multimédiás tartalmak, ISO fájlok esetén […]