BlackBox ISO Burner 3.1

A BlackBox ISO Burner nevű programmal egy speciális CD/DVD írási feladatot tudsz végrehajtani. A szoftverrel ISO fájlokat tudsz könnyedén lemezre archiválni amellett hogy a kiírt adatok minősége, illetve paraméterei a felhasználók igényeihez, adott feladatkörhöz igazodik. Adatlemez támogatással. Free alkalmazás ( ingyenes ).

ISO fájlformátumokkal számos területen lehet dolgunk, sokszor az ilyen jellegű fájlkiterjesztéseket ki is szokták írni adatlemezként, erre több ma népszerű szoftver érhető el, ami ezt egyszerűen, megbízhatóan támogatja. Ilyen a BlackBox ISO Burner megoldása is.

A BlackBox ISO Burner letöltése után a telepítésekor szükség esetén egy parancsikont is létrehoz az asztalon, így a szoftver könnyebben indítható el, ez az opció az egyszerűbb használatot teszi lehetővé.

A BlackBox ISO Burner használata nagyon egyszerű. A szoftver telepítését követően csak el kell indítani, majd meg kell adni a számára azt a lemezképet, ISO fájlt amit ki szeretnél írni CD/DVD adathordozóra. Ezt a program erre a feladatra tervezett menüpontján belül lehet elvégezni. A felületére rá kell húzni.

A betallózott ISO fájlról néhány egyszerűbb adatot tud biztosítani, illetve informál a gépedhez csatlakoztatott hardver eszközről. Az ISO fájl archiválását, az írást egyetlen parancs kiadásával lehet kezdeményezni. Megőrzi a minőségét, sokáig felhasználható a CD/DVD lemez.

A BlackBox ISO Burner egyik hasznos tulajdonsága, hogy nem kell konfigurálni, az indítását követően azonnal használható, ebből az előnyből néhány negatívum is keletkezik, a kipróbálója nem tud fejlettebb, testre szabottabb írási feladatokat elvégezni, így azoknak lehet ideális CD/DVD író program, akik az azonnali eredményekre tartanak igényt.

Ha az alkalmazás által biztosított lehetőségektől több opcióra tartanál igényt, a kínálatunkat tekintve választhatod helyette az Active ISO Burner nevű alkalmazást, esetleg a Passcape ISO Burner-t, az utóbbi program Bootolható médiák összeállításához használható fel. A CDBurnerXP nevű alkalmazás már multimédiás fájlok írására is felhasználható, amellett hogy szintén összeállíthatsz vele adatlemezeket.

A BlackBox ISO Burner egy megbízható, csekély erőforrás igénnyel bíró CD/DVD író szoftver, amivel ISO fájlok egyszerű, gyors kiírására van lehetőséged. Nem igényel konfigurációt, néhány lépést igényel a szóban forgó feladat. Ingyenes.

Kapcsolódó:

ISO fájlok kiírásához használd a BlackBox ISO Burner nevű alkalmazást

BlackBox ISO Burner

BlackBox ISO Burner Összefoglaló:

 • CD/DVD író program
 • ISO fájlok kiírásához
 • egyszerű használat
 • nem kell konfigurálni
 • ISO fájlok mountolásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
BlackBox ISO Burner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Dragon 1.3.42020-06-12 Dragon 1.3.4 (0)
  A Dragon CD/DVD Burner segítségével a számítógépen található fájlokat írhatod lemezre nagyon egyszerűen a legjobb minőség szerint. A […]
 • Free ISO Burner 1.222018-09-17 Free ISO Burner 1.22 (0)
  A Free ISO Burner egy Windows rendszerekre tervezett telepítés nélkül használható CD/DVD író szoftver amivel alapvetően Blu-ray, ISO […]
 • KRyLack Burning Suite Free 1.20.052017-01-02 KRyLack Burning Suite Free 1.20.05 (0)
  A KRyLack Burning Suite Free egy nagyon egyszerűen használható CD/DVD író program, ami multimédiás tartalmak, ISO fájlok esetén […]
 • Active ISO Burner 3.0.02016-08-28 Active ISO Burner 3.0.0 (0)
  Az Active ISO Burner egy ingyenes, inkább ISO fájlkiterjesztéssel jellemezhető fájlok archiválására alkalmas CD/DVD író program. […]
 • Passcape ISO Burner 2.1.0.3002016-05-01 Passcape ISO Burner 2.1.0.300 (0)
  A Passcape ISO Burner egy speciális író alkalmazás, amivel ISO fájlokat tudsz Bootolható formában lemezre égetni. A szoftver […]