KRyLack Burning Suite Free 1.20.05

A KRyLack Burning Suite Free egy nagyon egyszerűen használható CD/DVD író program, ami multimédiás tartalmak, ISO fájlok esetén használható. Támogatja a Blu-Ray adathordozókat. A szoftver szükség esetén műsoros CD lemezek rippelésére is felhasználható. Free alkalmazásként próbálhatod ki.

Egy modern felhasználói felülettel rendelkező, egyben nagyon egyszerűen használható CD/DVD író alkalmazás a KRyLack Burning Suite Free, ami számos különleges feladatot támogat.

A KRyLack Burning Suite Free letöltése után, az első indításakor, egy modernnek tekinthető kezelőfelület fogad, ahol a számodra fontosnak tartott funkciót egyszerűen ki tudod választani. A szoftver nem csak CD/DVD írási funkciókat biztosít, opcionálisan Rippelési opciókhoz is hozzá lehet férni.

Az alkalmazás a ma összes elterjedt CD/DVD lemeztípust támogatja, legyen az akár újraírható adathordozó. Az utóbbi esetén a lemez törlését is el tudja végezni írás előtt.

A szoftver teljes értékű támogatást nyújt multimédiás fájlok, illetve hagyományos fájlok, vagy ISO tartalmak lemezre égetésekor. Az adott funkció kiválasztása után egy beépített varázslófelület navigál végig.

Ha rendelkezel egy zenei fájlokat tartalmazó CD lemezzel, vele azt minőségromlás nélkül tudod a PC merevlemezére Rippelni, itt WMA formátum választható ki, konfigurálható szükség esetén a bitráta.

A program a hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva sokkal áttekinthetőbb, egyszerűbb lehetőségeket biztosít, így a használatát kezdők számára is javasolni tudjuk. Nincs szükség komolyabb beállításra.

CD/DVD írási feladatokra használhatod még a CDBurnerXP vagy a BurnAware Free nevű programot, ami szintén ingyenesen biztosítja az általa támogatott funkciókat.

A KRyLack Burning Suite Free egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható CD/DVD író alkalmazás, amit multimédiás tartalmak, hagyományos fájlok, illetve ISO állományok esetén vehetsz igénybe. Az extra opciók részeként műsoros CD lemezeket is tudsz vele rippelni. Mivel ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik a szóban forgó feladatra keresnek programot.

KRyLack Burning Suite Free

KRyLack Burning Suite Free összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • Műsoros adathordozók összeállításához ( Blu-Ray támogatás )
 • ISO, adatlemez támogatás
 • CD rippelő funkció
 • Újraírható lemezek törléséhez
 • Nagyon egyszerű használni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.krylack.com/cd-dvd-blu-ray-hd-dvd-burning-suite/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
KRyLack Burning Suite Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BurnAware Free 14.92021-11-09 BurnAware Free 14.9 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • True Burner 7.62021-09-21 True Burner 7.6 (0)
  A True Burner könnyen kezelhető adatlemez, illetve multimédiás tartalom író alkalmazás. Támogatja a Blu-ray, illetve Bootolható […]
 • RZ Free DVD Burner 3.002021-07-05 RZ Free DVD Burner 3.00 (0)
  Az RZ Free DVD Burner egy ingyenes CD/DVD író szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat adathordozóra lehet másolni. A Free […]
 • BlackBox ISO Burner 3.12020-02-28 BlackBox ISO Burner 3.1 (0)
  A BlackBox ISO Burner nevű programmal egy speciális CD/DVD írási feladatot tudsz végrehajtani. A szoftverrel ISO fájlokat tudsz […]
 • Free ISO Burner 1.222018-09-17 Free ISO Burner 1.22 (0)
  A Free ISO Burner egy Windows rendszerekre tervezett telepítés nélkül használható CD/DVD író szoftver amivel alapvetően Blu-ray, ISO […]