BurnAware Free 9.7

A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray tartalmakhoz is ideális. Free alkalmazásként futtatható.

CD/DVD lemezek írása esetén igen sok egyedi igény merülhet fel főleg azért mivel a munkafolyamat igen széles területet foglalhat magába. Igény merülhet fel adatlemezek kezelésére, multimédiás tartalmak archiválására, Blu-ray kezelésre. Ezt mind ingyenesen és igen rugalmasan támogatja a BurnAware Free.

Funkcionálisan tartalmaz minden olyan lehetőséget ami egy átlag felhasználó esetén fel tud merülni. Magát a kezelőfelületét eltekintve nincs agyonbonyolítva, tehát a fejlesztők nem az esztétikumot, hanem a tudást és a könnyű navigálhatóságot tartották elsősorban szem előtt. Egyetlen felületen tudunk minden funkciót elérni illetve indítani. Az ingyenes állomány letöltése után pár kattintással installálni is tudjuk, igaz itt érdemes arra odafigyelni hogy ne engedélyezzük a számára a saját toolbarjainak a telepítését.

Négy fő kategóriára csoportosítva találhatóak a fő funkciók. A BurnAware Free felhasználható adatlemezek készítésére, Boot lemez készítésre, Blu-ray állomány lemezre égetésére és egyéni ISO írásra.  Korábban az alkalmazást bemutattuk itt illetve itt. Ha multimédiás szemszögből tekintjük, audio és videó állományokat tudunk vele néhány kattintással archiválni. Természetesen lemezképek készítésére, komplett másolásra is megfelelő.  A BurnAware Free nagyon minimális beállítási lehetőséget kíván így nem csak hogy gyorsan végzünk a feladattal, hanem még különösebb szakértelemre sem lesz szükség a BurnAware Free használatához. Ez az ingyenes változat. A prémium változata több lehetőséget szolgáltat, elérhető még Professional alternatívája is.

A szoftver egyéb szolgáltatásainak a részeként lehetőség van a felírt adatok ellenőrzésére, informálódásra, illetve azok teljes törlésére ha az többször használható. A felülete beépített skinek segítségével megváltoztatható.

Összességében nézve a BurnAware Free egy remek CD/DVD író program ami ideális multimédiás és adatlemezek előállításához. Vele komolyabb szakértelem nélkül editálhatod tartalmaidat. Itt a lehetőség, hogy kipróbáld! 

BurnAware Free

 BurnAware Free Összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • modern megjelenés, egyszerűen választható feladatok
 • multimédiás illetve adatlemezek készítése
 • ISO támogatás
 • lemez törlő és analizáló
 • Magyar nyelv
 • ingyenes ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.burnaware.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BurnAware Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BurnAware Professional 9.72016-11-30 BurnAware Professional 9.7 (0)
  A BurnAware Professional prémium CD/DVD író alkalmazás amivel komolyabb szakértelem […]
 • BurnAware Premium 9.72016-11-30 BurnAware Premium 9.7 (0)
  A BurnAware Premium adatlemezek és multimédiás tartalmak CD/DVD-re való archiválására […]
 • Express Burn 5.112016-10-08 Express Burn 5.11 (0)
  Az Express Burn segítségével audió, videó, és adatlemezek létrehozására van […]
 • Burn4Free 9.3.0.02015-11-24 Burn4Free 9.3.0.0 (0)
  A Burn4Free egy kis méretű de igen remek írási segédlet ami inkább elsősorban audió […]
 • Free Disc Burner 3.0.192013-07-15 Free Disc Burner 3.0.19 (0)
   A Free Disc Burner egy fogd és vidd támogatással rendelkező egyszerűen kezelhető CD/DVD […]