CD/DVD

Dragon 1.3.4

A Dragon CD/DVD Burner segítségével a számítógépen található fájlokat írhatod lemezre nagyon egyszerűen a legjobb minőség szerint. A Free alkalmazás megoldásával lemezképeket, ISO fájlokat készíthetünk hagyományos fájlok felhasználásával, rengeteg tartalmat kiválaszthatunk egy feladaton belül.

Adatlemezek készítéséhez használhatjuk ezt a remek író szoftvert amivel szinte bármilyen fájlt ki lehet írni lemezre nagyon egyszerűen speciális adatlemez tartalmakat készíthetsz, azt lemezkép formátumban lehet eltárolni. Modern felhasználói felülettel, Dragon íróját paneles elrendezéssel indíthatjuk el.

A Dragon letöltése után pillanatokon belül települ azután el kell indítani ha már meg is van az a fájl kollekció amit ki akarunk írni mivel azt később is használni szeretnénk.

A felhasználói felületén egy fájlkezelővel lehet betallózni azokat a fájlokat amiket a feladat során fel akarjuk használni, a kettő panel hatékonnyá teszi azt így a tartalmak kiválasztása után csak az írási munkafolyamathoz szükséges időintervallum után az eredeti minőségben kapjuk meg a CD/DVD lemezen található változatot.

A többször is használható adathordozók a feladat előtt törölhetőek, arról azokat az adatokat lehet megtekinteni amik a munkafolyamathoz szükséges információkat tartalmazza.

A normál fájlok írásán kívül vele lemezképeket, ISO fájlokat is lehet készíteni, itt csak az összeállításhoz szükséges fájlokat kell kiválasztani, illetve a megszokott beállításokat meghatározni és elindítani a lemez írását.

A beállításoknál még az átmeneti munkafolyamat gyorsítótár méretét lehet módosítani, ez nagy méretű tartalmakhoz kell. A Dragon ingyenes használat esetén korlátozással futtatható csak, kisebb mérettel rendelkező összeállításokhoz tökéletes szoftver.

Az egyre jobban fejlődő tárolási módszerek miatt a CD/DVD lemezekre történő archiválási módszer egyre jobban a háttérbe szorult, de még ma is igen hasznos tud lenni ha a számítógépen található fájlokat a tárolóegységtől függetlenül szeretnénk tárolni, arról biztonsági mentést készítenénk. A CDBurnerXP lehet még remek alternatívája. Az ImgBurn is használható ha mégsem a legjobb választás a számodra, hatékonyabb szoftvert szeretnél.

A Dragon adatlemezekhez, lemezképek készítéséhez, lemezre írásukhoz használható fel ahol az egyszerű tartalmi rendszerezés, a fájlok kiválasztása a végeredmény. Ingyenes.

Dragon

Dragon Összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • lemezképek készítéséhez
 • egyszerű használat
 • rengeteg fájl írásához
 • csekély erőforrás
 • modern indítófelület
 • az eredeti minőségben kapjuk meg a végeredményt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.beladaddy.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Dragon
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BlackBox ISO Burner 3.12020-02-28 BlackBox ISO Burner 3.1 (0)
  A BlackBox ISO Burner nevű programmal egy speciális CD/DVD írási feladatot tudsz végrehajtani. A szoftverrel ISO fájlokat tudsz […]
 • True Burner 10.02024-06-12 True Burner 10.0 (0)
  A True Burner könnyen kezelhető adatlemez, illetve multimédiás tartalom író alkalmazás. Támogatja a Blu-ray, illetve Bootolható […]
 • CDBurnerXP 4.5.8.71282023-09-13 CDBurnerXP 4.5.8.7128 (0)
  A CDBurnerXP egy remek, könnyen kezelhető CD/DVD író alkalmazás ami ideális adatlemezek készítéséhez, de attól sem riad vissza hogy […]
 • 3nity CD DVD BURNER 3.4.0.282023-07-26 3nity CD DVD BURNER 3.4.0.28 (0)
  A 3nity CD DVD BURNER remek megoldás azoknak akik egy ingyenes CD/DVD író szoftvert keresnek azért hogy a lehető legegyszerűbben, […]
 • Active ISO Burner 3.0.02022-05-04 Active ISO Burner 3.0.0 (0)
  Az Active ISO Burner egy ingyenes, inkább ISO fájlkiterjesztéssel jellemezhető fájlok archiválására alkalmas CD/DVD író program. […]

Szólj hozzá