Blog

Dragon: CD/DVD író alkalmazás

Egy alap eszközökkel tervezett CD/DVD író alkalmazás a Dragon szinte bármely formátummal rendelkező fájl hatékony kezeléséhez. ISO fájlformátumban is készíthetünk lemezeket ahol az azokhoz fontos tartalmakat a kívánt módszerrel lehet kiválasztani.

Normál fájlokat tudunk lemezre írni az ingyenes program segítségével ahol egy sokkal szerényebb felhasználói felület áll rendelkezésre a feladat elvégzéshez mint az ugyan ilyen feladatokat támogató program esetén. A Dragon CD/DVD író indítása után be kell tallózni azokat a tartalmakat amik majd később egy lemez összetevőjeként lesz szükséges, ezután a feladat elvégzése marad csak. Ha esetleg egy olyan ISO fájlt készítettünk amit már csak ki kell írni, erre külön funkció formájában van lehetőség, így hatékonyabban, eredményesebben, illetve kevesebb beállítási igény szerint lehet lemezkép tartalmakat létrehozni. Több feladathoz is tökélestes megoldás, akár olyan saját létrehozott telepítő lemezekhez ahol a tartalmat ki kellesz írnunk.

Az összes lemez típust kezeli, a többször is felhasználható adathordozókat kézzel lehet az újbóli írás előtt törölnünk. Erről a hivatkozásról szerezhető be a kipróbálható Dragon CD/DVD író szoftvere.

Dragon: CD/DVD író Windows rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Dragon: CD/DVD író alkalmazás
Szerző
Leírás
Adatlemezekhez, illetve bármely fájlhoz használható író program a Dragon

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá