Blog

Ingyenes CD/DVD író alkalmazás, az AnyBurn

Egy ingyenes CD/DVD író alkalmazás az AnyBurn amivel korlátlan lehetőség van szinte bármilyen tartalom CD/DVD lemezre való égetéséhez. A program lemezképek kezeléséhez is használható, ha az azok formátuma opcionálisan szűkebb felhasználhatósággal jár. Az AnyBurn konvertáláshoz is támogatott funkciókkal futtatható.

Az alábbi ingyenesen használható író programmal multimédiás tartalmak, illetve lemezkép fájlok írhatóak lemezre ami szinte bármilyen feladat esetén lényeges szempont lehet. A szoftverrel archiválni lehet a nekünk lényeges fájlokat, illetve olyan adat fájl műveletek végezhetőek el amik a hasonló programoknál nem található meg a funkciók között.

Blu-ray lemezek CD/DVD adathordozóra írása

Az AnyBurn videók lemezre égetését Blu-ray formátumban is támogatja így azt a legjobb minőségben lehet lejátszani szinte bármely eszközről, azt nem csak számítógépen lehet lejátszani. Ezek a népszerű írási funkciók rengeteg formátumban támogatott, azt audió tartalmak esetén is végre lehet hajtani.

Adatlemezek létrehozáshoz ha a formátum nem abban a fájlkiterjesztésben áll rendelkezésre ami a felhasználási helyhez kötelező, abban az esetben nem kell egyéb szoftvert telepíteni mivel egy beépített lemezkép konvertálót is futtathatunk ha ISO fájlokkal is dolgoznánk. Az CD/DVD író program innen érhető el. Ha nem szeretnél időt tölteni a szoftver telepítési mozzanataival, abban az esetben ezt a verziót érdemes használni.

AnyBurn – CD/DVD író szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes CD/DVD író alkalmazás, az AnyBurn
Szerző
Leírás
Videók, zenei fájlok és adatlemezek írása is támogatott az AnyBurn futtatóinak.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá