ISO/CUE lemezek írásához Homa Imager .NET

Egy hatékony program amivel ISO, CUE lemezképeket lehet írni. A szoftver a CD/DVD lemez formázásához, adathordozó információk megjelenítéséhez, régiókódok módosításához is futtatható. DVD/BD Blu-ray lemezek írásához optimális. A Homa Imager .NET Windows kiegészítővel a lemezképeket akár szerkeszteni is tudjuk. Nem kell telepíteni.

Egy egyedi ISO képfájlok CD/DVD/BD Blu-ray lemezre írásához készített program. Az ISO tartalmakkal létrehozott adathordozókat a számítógépre lehet másolni, illetve azt szerkeszteni is tudjuk. A Homa Imager .NET ISO/CUE lemezkép tartalmak írásához futtatható. Egy kategorizált felhasználói felületen választható ki az a lemez íráshoz tervezett funkció ami az aktuális mélyebb lemezkép kezelési projekthez szükséges. A szoftver indítófelületét skinekkel lehet módosítani ahol akár egyedi szín szerkesztő funkciót is ki lehet próbálnunk.

ISO lemez írás szimuláció funkcióval

Az ISO író programot nem kell telepíteni. A szoftverrel az ISO, CUE tartalmakat módosíthatjuk, eltávolíthatunk azokból fájlokat, illetve saját tartalmakat lehet a lemezkép tartalomba elhelyezni. A szoftverrel a CD/DVD lemezekre történő tartalmak írásakor az azok régiókód jellemzőit is szerkeszteni tudjuk. A lemezkép tartalommal írt adatokat egy kiválasztott régió nyithatja meg. A CD/DVD adathordozóról, illetve az íróról rendszer információkat is meg lehet tekintenünk.

Az ISO író a Homa Imager .NET írás szimulációt, illetve lemez ellenőrző funkciót is támogat. A lemezképek szerkesztésekor, illetve a lemez írási feladat befejezése után akár ki lehet a számítógépet kapcsolni. Az installálás nélkül futtatható lemezkép fájlok írásához tervezett író program a Homa Imager .NET innen szerezhető be.

Homa Imager .NET – ISO író


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ISO/CUE lemezek írásához Homa Imager .NET
Szerző
Leírás
A Homa Imager .NET egy telepítés nélkül használható író program amivel az ISO fájlokat szerkeszthetjük.

Kapcsolódó szoftverek