Homa Burner .NET 16.6

A Homa Burner .NET egy CD/DVD lemez író program amivel adat, illetve műsoros lemezeket lehet létrehoznunk. A szoftver audió tartalmak rippelését, illetve Blu-ray adathordozók írási feladataihoz is használható. ISO/CUE lemezképek tervezéséhez, több rétegű adathordozók írásához is ideális.

A programmal egy modern indítófelülettel kipróbálható CD/DVD író programot lehet futtatnunk amivel normál tartalmakat, illetve multimédiás fájlokat lehet lemezre írni, rippelhetőek az audió adathordozók. A Homa Burner .NET lemezképek szerkesztéséhez, illetve az azok írásukhoz is ki lehet próbálnunk az alkalmazást.

A Homa Burner .NET letöltése, a szoftver installálása, illetve az indítása után egy modern, funkciók alapján definiált felhasználói felületen lehet kiválasztani azt az írási munkafolyamatot amire használni szeretnénk.

ISO, CUE fájl író a Homa Burner .NET

A szoftverrel adatlemezeket lehet létrehozni ahol akár ISO/CUE lemezkép formátumokat is ki tudunk választani, azokat szerkeszthetjük eltávolíthatunk azokból fölösleges fájlokat, illetve betallózhatjuk azokat az összetevőket amikkel egy sokkal optimálisabb összeállításként módosított projekteket lehet elkészíteni. A Homa Burner .NET képfájlok írási munkafolyamataiban a régiókódokat is módosíhatjuk.

A szoftver az összes CD/DVD lemez formátumot támogatja az azok betallózása után a tulajdonságainak a kilistázása, feladat paraméterek tervezése után lemezképeket, adatlemezeket írhatunk, illetve rippelhetünk.

A CD/DVD író a Homa Burner .NET a korábban általunk létrehozott műsoros audió lemezek rippeléséhez használható ahol a számítógépre másolhatóak a tárolólemezen található zenei tartalmak a legjobb tulajdonságokkal. Műsoros CD/DVD lemezeket lehet létrehozni ahol akár Blu-ray jellemzők alapján.

Adatlemezekhez, illetve videók CD/DVD lemezere írási feladataihoz az RZ Free DVD Burner, illetve a Soft4Boost Burning Studio nevű szoftver használható.

A Homa Burner .NET egy CD/DVD író adatlemezekhez, multimédiás fájlokhoz, illetve audió tartalmakkal létrehozott adathordozók rippeléséhez. Blu-ray, ISO, CUE formátumokhoz lehet futtatnunk.

Homa Burner .NET

Homa Burner .NET Összefoglaló:

 • CD/DVD író program
 • műsoros adathordozók írásához
 • adatlemezek készítéséhez
 • ISO, CUE fájlok testre szabási feladataihoz
 • audió CD rippelő
 • modern felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.omidsoft.com/index.html
Homa Burner .NET letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Homa Burner .NET
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • gBurner 5.32023-02-27 gBurner 5.3 (0)
  A gBurner egy több akár haladó ismerettel rendelkező felhasználók számára is hatékony szolgáltatásokkal használható CD/DVD író […]
 • Asoftis Burning Studio 1.62023-02-10 Asoftis Burning Studio 1.6 (0)
  Az Asoftis Burning Studio Blu-ray, illetve ISO tartalmakhoz is hatékony, a fájlokat egyéni funkciókkal lehet eredeti minőséggel […]
 • Free ISO Burner 1.222022-01-30 Free ISO Burner 1.22 (0)
  A Free ISO Burner egy Windows rendszerekre tervezett telepítés nélkül használható CD/DVD író szoftver amivel alapvetően Blu-ray, ISO […]
 • True Burner 9.52023-10-24 True Burner 9.5 (0)
  A True Burner könnyen kezelhető adatlemez, illetve multimédiás tartalom író alkalmazás. Támogatja a Blu-ray, illetve Bootolható […]
 • Express Burn 12.002023-09-13 Express Burn 12.00 (0)
  Az Express Burn segítségével audió, videó, és adatlemezek létrehozására van lehetőségünk. A különlegessége hogy Blu-ray adathordozók […]