Homa Burner .NET 15.8

A Homa Burner .NET egy CD/DVD lemez író program amivel adat, illetve műsoros lemezeket lehet létrehoznunk. A szoftver audió tartalmak rippelését, illetve Blu-ray adathordozók írási feladataihoz is használható. ISO/CUE lemezképek tervezéséhez, több rétegű adathordozók írásához is ideális.

A programmal egy modern indítófelülettel kipróbálható CD/DVD író programot lehet futtatnunk amivel normál tartalmakat, illetve multimédiás fájlokat lehet lemezre írni, rippelhetőek az audió adathordozók. A Homa Burner .NET lemezképek szerkesztéséhez, illetve az azok írásukhoz is ki lehet próbálnunk az alkalmazást.

A Homa Burner .NET letöltése, a szoftver installálása, illetve az indítása után egy modern, funkciók alapján definiált felhasználói felületen lehet kiválasztani azt az írási munkafolyamatot amire használni szeretnénk.

ISO, CUE fájl író a Homa Burner .NET

A szoftverrel adatlemezeket lehet létrehozni ahol akár ISO/CUE lemezkép formátumokat is ki tudunk választani, azokat szerkeszthetjük eltávolíthatunk azokból fölösleges fájlokat, illetve betallózhatjuk azokat az összetevőket amikkel egy sokkal optimálisabb összeállításként módosított projekteket lehet elkészíteni.

A szoftver az összes CD/DVD lemez formátumot támogatja az azok betallózása után a tulajdonságainak a kilistázása, feladat paraméterek tervezése után lemezképeket, adatlemezeket írhatunk, illetve rippelhetünk.

A CD/DVD író a Homa Burner .NET a korábban általunk létrehozott műsoros audió lemezek rippeléséhez használható ahol a számítógépre másolhatóak a tárolólemezen található zenei tartalmak a legjobb tulajdonságokkal. Műsoros CD/DVD lemezeket lehet létrehozni ahol akár Blu-ray jellemzők alapján.

Adatlemezekhez, illetve videók CD/DVD lemezere írási feladataihoz az RZ Free DVD Burner, illetve a Soft4Boost Burning Studio nevű szoftver használható.

A Homa Burner .NET egy CD/DVD író adatlemezekhez, multimédiás fájlokhoz, illetve audió tartalmakkal létrehozott adathordozók rippeléséhez. Blu-ray, ISO, CUE formátumokhoz lehet futtatnunk.

Homa Burner .NET

Homa Burner .NET Összefoglaló:

 • CD/DVD író program
 • műsoros adathordozók írásához
 • adatlemezek készítéséhez
 • ISO, CUE fájlok testre szabási feladataihoz
 • audió CD rippelő
 • modern felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.omidsoft.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Homa Burner .NET
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free ISO Burner 1.222018-09-17 Free ISO Burner 1.22 (0)
  A Free ISO Burner egy Windows rendszerekre tervezett telepítés nélkül használható CD/DVD író szoftver amivel alapvetően Blu-ray, ISO […]
 • DeepBurner Pro 1.9.02021-11-11 DeepBurner Pro 1.9.0 (0)
  A DeepBurner Pro egy modern akár parancssorból is futtatható CD/DVD író program. A szoftverrel műsoros adathordozókat, multimédiás […]
 • True Burner 7.62021-09-21 True Burner 7.6 (0)
  A True Burner könnyen kezelhető adatlemez, illetve multimédiás tartalom író alkalmazás. Támogatja a Blu-ray, illetve Bootolható […]
 • RZ Free DVD Burner 3.002021-07-05 RZ Free DVD Burner 3.00 (0)
  Az RZ Free DVD Burner egy ingyenes CD/DVD író szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat adathordozóra lehet másolni. A Free […]
 • Express Burn 10.032021-03-10 Express Burn 10.03 (0)
  Az Express Burn segítségével audió, videó, és adatlemezek létrehozására van lehetőségünk. A különlegessége hogy Blu-ray adathordozók […]