gBurner 5.2

A gBurner egy több akár haladó ismerettel rendelkező felhasználók számára is hatékony szolgáltatásokkal használható CD/DVD író program. A szoftverrel videókat audió fájlokat, adatlemezeket tudunk CD DVD, BD, Blu-ray lemezekre írni. Lemezképek létrehozásához, Rippeléséhez, másolásához futtatható. Lemezképek, képfájlok konvertálásához, Windows rendszerek telepítéséhez, illetve Bootolható adatlemezek tervezéséhez is egy kategorizált felhasználói felülettel próbálható ki. Magyar nyelven is használhatjuk.

A program egy akár egy műsoros audió lemezek Rippelésére, illetve zenei tartalmak megnyitására is hatékony szoftver amivel szinte minden ma számítógépen kezelt fájlt adott funkció szerint lehet lemezre írnunk. Magyar nyelven is lehetőség van a számítógépen található tartalmak lemezre írására. A gBurner lemezek Rippeléséhez, illetve az azok másolásához is támogat funkciókat.

A gBurner letöltése, illetve a szoftver telepítésekor be tudjuk tallózni azt a mappát ahová a szoftver, a tartalmak írási feladataihoz szükséges fájlokat akarjuk másolni.

A CD/DVD író program a gBurner egy felső indítópanellal biztosítja azokat az eszközöket amivel a fájlokat lemezre tudjuk írni, illetve Bootolható adathordozókat lehet tervezni CD/DVD lemezekre, illetve USB adathordozókra.

Lemezek gyors hatékony másolásához is használható a gBurner

Multimédiás tartalmak lemezre írásakor rengeteg kodek fájlkiterjesztést támogat ami akár WAV, WMA, MP3, ACE, FLAC, Lemezkép, adatlemezek létrehozásához ISO, BIN, CUE, NRG, MDF, IMG, MDS fájlformátumok támogatottak.

A CD/DVD lemezek írási feladatához használható szoftver a gBurner adatlemezek tervezéshez konvertáló funkciót is biztosít amivel ISO, ( GBI gBurner képfájl ), BIN, CUE fájlformátumba tudjuk azokat dekódolni. Zenei fájlok, illetve ISO adatlemezek írásához a CopyTo, Blu-ray adathordozók tervezéséhez a True Burner használható.

A gBurner adatlemez, illetve multimédiás tartalmak lemezre írásához kifejlesztett alkalmazás amivel akár lemezeket tudunk másolni, illetve a számítógép merevlemezére tudjuk azokat Rippelni. Magyar nyelven is futtatható. Lemezkép konvertáláshoz, illetve Bootolható adathordozók készítéséhez is ki tudjuk próbálni.

gBurner

gBurner Összefoglaló:

 • CD/DVD író program
 • multimédiás tartalmakhoz
 • adatlemezek írásához
 • Bootolható adathordozók készítéséhez
 • adathordozók másolása, Rippelés
 • Lemezképek ISO, BIN, CUE fájlkiterjesztések konvertálásához
 • gyorsbillentyűkkel is futtatható
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.gburner.com/index.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
gBurner
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Homa Burner .NET 16.22022-08-29 Homa Burner .NET 16.2 (0)
  A Homa Burner .NET egy CD/DVD lemez író program amivel adat, illetve műsoros lemezeket lehet létrehoznunk. A szoftver audió tartalmak […]
 • Gold Burn 7.92021-12-30 Gold Burn 7.9 (0)
  A Gold Burn egy Blu-ray adathordozókhoz is hatékony CD/DVD író program amivel audió, videó, ISO tartalmakat lehet lemezre írni. A […]
 • DeepBurner Pro 1.9.02021-11-11 DeepBurner Pro 1.9.0 (0)
  A DeepBurner Pro egy modern akár parancssorból is futtatható CD/DVD író program. A szoftverrel műsoros adathordozókat, multimédiás […]
 • Free ISO Burner 1.222022-01-30 Free ISO Burner 1.22 (0)
  A Free ISO Burner egy Windows rendszerekre tervezett telepítés nélkül használható CD/DVD író szoftver amivel alapvetően Blu-ray, ISO […]
 • True Burner 8.62022-09-15 True Burner 8.6 (0)
  A True Burner könnyen kezelhető adatlemez, illetve multimédiás tartalom író alkalmazás. Támogatja a Blu-ray, illetve Bootolható […]