Soft4Boost Burning Studio 6.1.5

A Soft4Boost Burning Studio egy Magyar nyelvű, számos extra funkcióval rendelkező CD/DVD író alkalmazás. A szoftverrel ISO fájlokat, adatlemezeket, zene, illetve videó jellegű tartalmakat tudsz lemezre égetni. Támogatja az újraírható lemezeket, ideális másolási feladatokhoz is. Bootolható lemezek készítéséhez.

Az alábbi CD/DVD író alkalmazással szinte bármilyen tartalmat lemezre tudsz égetni néhány egyszerű lépésben, Soft4Boost Burning Studio ideális választás adatlemezek összeállításához.

A Soft4Boost Burning Studio letöltése után, a szoftver néhány kattintással telepíthető, ezután egy Magyar nyelvű felhasználói felület fogad, ahol szükség esetén előre kiválasztható, hogy milyen tartalmakat szeretnél CD/DVD lemezre írni.

A szoftverrel könnyedén össze tudsz állítani adatlemezeket, támogatja az ISO fájlkiterjesztést, a betallózott fájlok között kiválaszthatod, hogy milyen fájlokra van szükséged. Ha rendelkezel egy korábban összeállított lemezzel azt vele másolni is tudod, erre az összes fontosabb funkciót biztosítja. Összeállíthatsz vele Bootolható lemezeket, ISO tartalmaknál azokat közvetlenül a szoftverrel módosítani lehet tartalmilag.

A Soft4Boost Burning Studio nevű alkalmazással minőségromlás nélkül tudsz összeállítani műsoros adathordozókat, legyen az zenei, vagy videó jellegű tartalom.

A lemez külön névvel látható el, kiválasztható az írás sebessége, gyorsítótárazhatóak a tartalmak, ez a korszerűbb eredmények szempontjából lehet hasznos. A program kezelőfelületét több szabadon elérhető témával meg lehet változtatni.

A Soft4Boost Burning Studio néhány egyszerűbb információt is tud biztosítani a CD/DVD meghajtódról, milyen adathordozókat támogat, illetve írási lehetőségekkel veheted igénybe. Újraírható tárolók esetén azt egyetlen parancs kiadásával törölni lehet.

A Soft4Boost Burning Studio különlegessége, hogy adatlemezek esetén tartalmaz egy beépített, egyszerűbb fájlkezelő funkciót, amivel ISO jellegű fájlok szerkesztését hajthatod végre, módosítható tartalmilag. Eltávolíthatsz fájlokat, újakat lehet betallózni a számára.

Ingyenes megfelelőjeként a CDBurnerXP választható, ez a program is ideális választás adatlemezek összeállításához, Magyar nyelvű. Az Easy Disc Burner Blu-ray támogatással is rendelkezik. Remek szoftver multimédiás tartalmak archiválásához.

A Soft4Boost Burning Studio egy profi CD/DVD író alkalmazás, amivel adatlemezeket, műsoros tartalmakat tudsz írni. Tartalmaz egy beépített ISO szerkesztő funkciót. Magyar nyelvű. Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe.

Soft4Boost Burning Studio

Soft4Boost Burning Studio összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • adatlemezek összeállításához
 • Bootolható médiák készítéséhez
 • ISO szerkesztő funkció
 • Multimédiás CD/DVD lemezek összeállításához
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://sorentioapps.com/burning-studio

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Soft4Boost Burning Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Passcape ISO Burner 2.1.0.3002016-05-01 Passcape ISO Burner 2.1.0.300 (0)
  A Passcape ISO Burner egy speciális író alkalmazás, amivel ISO fájlokat tudsz Bootolható formában lemezre égetni. A szoftver […]
 • Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510)2015-12-17 Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510) (0)
  Az Ashampoo Burning Studio Pro Adatlemezek, multimédiás tartalmak archiválására ideális Prémium szoftver. Az ingyenes írószoftverhez […]
 • BurnAware Premium 13.92020-11-10 BurnAware Premium 13.9 (0)
  A BurnAware Premium adatlemezek és multimédiás tartalmak CD/DVD-re való archiválására használható szoftver, vele sokkal több […]
 • Soft4Boost Audio Studio 5.8.72020-09-06 Soft4Boost Audio Studio 5.8.7 (0)
  A Soft4Boost Audio Studio egy teljes körű szolgáltatást biztosító audió szerkesztő alkalmazás, ami MP3, FLAC, WAV, M4A, WMA, AAC, […]
 • RecordMax Burning Studio 8.82020-08-19 RecordMax Burning Studio 8.8 (0)
  A RecordMax Burning Studio egy minden fájl formátumhoz használható CD/DVD író alkalmazás, ami az összes felhasználó számára hatékony […]