RecordMax Burning Studio 8.8

A RecordMax Burning Studio egy minden fájl formátumhoz használható CD/DVD író alkalmazás, ami az összes felhasználó számára hatékony tud lenni. A program használható adatlemez, illetve multimédiás tartalmakhoz, videók, illetve zenei fájlok lemezre írásához. Adatlemezeknél azt ISO formátumban lehet létrehozni, biztonsági mentésekhez is választhatjuk.

Ha egy CD/DVD író programot szeretnél beszerezni, rendszeresen szoktál eltérő formátummal rendelkező tartalmakat írni lemezre a RecordMax Burning Studio megoldása egy tökéletes megoldás.

A RecordMax Burning Studio nevű szoftver letöltése után a programot telepítsd, majd indítsd el akkor ha már tartalmaz a számítógéped olyan tartalmakat amiket ki szeretnél írni.

A szoftver egy kiválóan kezelhető felhasználói felületen támogatja, hogy azokat a profil szerint létrehozott beállításokat használjuk ami egy adott feladathoz lesz szükséges.

A szoftver bármely tartalomhoz használható, egyszerű fájlokhoz, illetve lemezkép tartalmakhoz. Lemezkép ISO fájloknál azt biztonsági mentések készítésére is használhatjuk ahol a fontosabb tartalmakat használhatjuk fel a projektben.

A szoftvert természetesen multimédiás fájlok lemezre írásához is kiválaszthatjuk ahol zenei fájlokat, illetve videókat is be tudunk tallózni, azokat később az adathordozóról is le lehet játszani, nem szükséges a gépünkön hagyni azokat.

Blu-Ray lemezek írása a RecordMax Burning Studio megoldásával

Több adathordozót is kiválasztható a tartalmak írásához, akár Blu-Ray minőség is lehetséges ahol a kívánt, jól megszokott felhasználói élményt érhetjük el akár videóknál. A legtöbb multimédiás tartalomra jellemző formátumokat is ki lehet választani azoknál hatékonyabban áll rendelkezésre mivel a szoftver tervezés alapján azok esetén a szükséges funkcionalitással rendelkezik.

A RecordMax Burning Studio az újraírható adathordozók több alkalommal való felhasználáshoz szükséges eszközöket is biztosítja.

A CDBurnerXP, illetve a True Burner megoldását használhatjuk számítógépen való fájlok lemezre írásához.

A RecordMax Burning Studio egy remek szoftver ha több olyan tartalmat szoktál lemezre írni amik formátum szerint egy hatékony segédprogramot tesz szükségessé. Adatlemezekhez, illetve multimédiás fájlokhoz Blu-Ray adathordozókra.

RecordMax Burning Studio

RecordMax Burning Studio Összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • adatlemezek készítése
 • multimédiás fájlok lemezre írásához
 • újraírható adathordozók kezeléséhez
 • biztonsági mentések írása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.wave-max.com/download_burningstudio.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RecordMax Burning Studio
Platform
Windows
Teljes ár
USD 89,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BlackBox ISO Burner 3.12020-02-28 BlackBox ISO Burner 3.1 (0)
  A BlackBox ISO Burner nevű programmal egy speciális CD/DVD írási feladatot tudsz végrehajtani. A szoftverrel ISO fájlokat tudsz […]
 • KRyLack Burning Suite Free 1.20.052017-01-02 KRyLack Burning Suite Free 1.20.05 (0)
  A KRyLack Burning Suite Free egy nagyon egyszerűen használható CD/DVD író program, ami multimédiás tartalmak, ISO fájlok esetén […]
 • BurnAware Professional 14.42021-05-27 BurnAware Professional 14.4 (0)
  A BurnAware Professional prémium CD/DVD író alkalmazás amivel komolyabb szakértelem hiányában is létrehozhatsz, adatlemezeket, […]
 • BurnAware Free 14.42021-05-27 BurnAware Free 14.4 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • BurnAware Premium 14.42021-05-27 BurnAware Premium 14.4 (0)
  A BurnAware Premium adatlemezek és multimédiás tartalmak CD/DVD-re való archiválására használható szoftver, vele sokkal több […]