Blog

Biztonsági mentéseket is CD/DVD lemezre tudunk írni a RecordMax Burning Studio megoldásával

Multifunkciós multimédiás program amivel bármely tartalom lemezre írható, illetve biztonsági mentéseket is készíthetünk amit lemezre lehet vele írni. A szoftver, a RecordMax Burning Studio meglepően sok hasznos funkciót tartalmaz.

A szoftverrel könnyedén ki lehet írni ISO formátumban azoknak a fájloknak az eredeti másolatát, amik a számunkra fontos fájlokkal rendelkeznek. Az csak egy funkció azok között amire még ki lehet próbálnunk. A RecordMax Burning Studio multimédiás tartalmak, illetve manuálisan összeállított fájl listák CD/DVD lemezre kiírásához is egy maximális eszközkészlettel rendelkező alkalmazás.

Biztonsági mentések létrehozása lemezkép formátumra

A Windows beépített szolgáltatásától egy másik módszerrel lehet csak azokról a fájlokról lemezkép formátumban létrehozni biztonsági mentést amibe csak azokat a fájlokat válogatjuk össze amire szükség van. Ezzel minimalizálható az adathordozó mérete igaz ez fontos is lehet mivel azok még jelenleg fizikailag limitált tárolási képességgel rendelkeznek.

A RecordMax Burning Studio egy általános funkciókkal rendelkező program, ahol felfedezhető a szükséges beállítások, illetve szolgáltatások a fontosabb tartalmak CD/DVD lemezre való kiírási munkafolyamatához. Innen tölthető le az aktuális kiadás.

RecordMax Burning Studio – CD/DVD író alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Biztonsági mentéseket is CD/DVD lemezre tudunk írni a RecordMax Burning Studio megoldásával
Szerző
Leírás
Multimédiás fájlokhoz, illetve biztonsági mentések készítéséhez is tökéletes szoftver a RecordMax Burning Studio

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá