Lemezképfájlok szerkesztéséhez, rendszerindító adathordozók készítésére is felhasználható az AnyBurn CD/DVD írója

Egy univerzális, teljesen ingyenesen használható CD/DVD író program videókhoz, zenei fájlokhoz az AnyBurn, adatlemezek készítéséhez szükséges feladatokat is maximálisan támogat. Szerkeszthetőek, módosíthatóak tartalmilag, rendszerindító adathordozók hozhatóak létre vele.

Az író program az összes funkcióját a fő felhasználói felületén teszi elérhetővé, onnan kezdeményezhető az azok futtatása. Egy igazán remek megoldás mivel rengeteg feladatot rá lehet bízni, gyakorlatilag elmondható róla hogy minden CD/DVD lemez kezelési feladatot támogat az írástól, másolástól, szerkesztéstől, a hagyományos archiválási feladatig bezárólag.

Lemezkép támogatás

Az AnyBurn tud lemezképeket konvertálni, ahol ISO, CUE formátumok kaphatóak. Itt sincs túl sok tennivaló, mint a forrás, illetve célmappa helyének a kiválasztása. Teljes Magyar nyelvi honosítással áll rendelkezésre, ezért nagyon egyszerűre sikeredett a használata csak azok a legfontosabb beállítások vehetőek igénybe amire feltétlenül szükséges hogy egy adott feladatot elvégezzen. Ha a széles körű felhasználhatóság nem elég mint előnyös jellemzők, még az is egyéni sajátosság, hogy installer, illetve hordozható változatban is beszerezhető Windows rendszerre. Természetesen tudásban semmilyen különbséget nem fedezhetünk fel. Az AnyBurn adat fájlokhoz, zenékhez, videókhoz egy alternatív megoldás, hogy ne kelljen vagyonokat fizetni egy programért az azok CD/DVD lemezre történő kiírásukhoz.

AnyBurn – Univerzális író program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Lemezképfájlok szerkesztéséhez, rendszerindító adathordozók készítésére is felhasználható az AnyBurn CD/DVD írója
Szerző
Leírás
Minden fontosabb formátumot támogató író szoftver - AnyBurn

Kapcsolódó szoftverek