CD Burner - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

CD Burner

 • A RecordMax Burning Studio egy minden fájl formátumhoz használható CD/DVD író alkalmazás, ami az összes felhasználó számára hatékony tud lenni. A program használható adatlemez, illetve multimédiás tartalmakhoz, videók, illetve zenei fájlok lemezre írásához. Adatlemezeknél azt ISO formátumban lehet létrehozni, biztonsági mentésekhez is választhatjuk.

  RecordMax Burning Studio 8.8

  A RecordMax Burning Studio egy minden fájl formátumhoz használható CD/DVD író alkalmazás, ami az összes felhasználó számára hatékony tud lenni. A program használható adatlemez, illetve multimédiás tartalmakhoz, videók, illetve zenei fájlok lemezre írásához. Adatlemezeknél azt ISO formátumban lehet létrehozni, biztonsági mentésekhez is választhatjuk.

  olvasd tovább...

 • Az Audio CD Burner egy zenei fájlok CD lemezre írására használható program amivel a minőség megőrzése szerint lehet tartalmakat adathordozóra archiválni. Többször felhasználható adathordozókhoz is támogatott ahol az összes Lemez típust támogatja. Egy beépített médialejátszóval is rendelkezik. Lejátszólistákat is létre lehet hozni.

  Audio CD Burner 4.8.0.1

  Az Audio CD Burner egy zenei fájlok CD lemezre írására használható program amivel a minőség megőrzése szerint lehet tartalmakat adathordozóra archiválni. Többször felhasználható adathordozókhoz is támogatott ahol az összes Lemez típust támogatja. Egy beépített médialejátszóval is rendelkezik. Lejátszólistákat is létre lehet hozni.

  olvasd tovább...