Multimédiás fájlok, illetve adatlemezek írásához modern CD/DVD író program a Free Disc Burner

Egy rugalmas, multimédiás fájlokhoz, illetve adatlemezek írásához, ISO, BD-R, BD-RE videó formátumokhoz, fotókhoz tömörített mappákhoz hatékony program. A szoftver rengeteg eszközt tartalmaz amivel akár a CD/DVD adathordozó fájlrendszerét is konfigurálni tudjuk. A Free Disc Burner többmenetes lemezek létrehozását is támogatja. Magyar nyelven is futtatható.

A CD/DVD lemezek írásához használható szoftver a Free Disc Burner egy ingyenes szinte minden ma Windows operációs rendszeren lényegesebb fájlformátumhoz futtatható amivel videókat, audió tartalmakat, illetve lemezképeket lehet CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, DVD-R DL, BD-R, BD-RE lemezekre írni. A szoftverrel az újraírható lemezek is törölhetőek amihez a felső eszköztáron egy külön menüpont áll rendelkezésre.

A műsoros adathordozó írási munkafolyamatához extra puffertúlcsordulás védelmi technológiát is támogat.

Korszerű CD/DVD író program

Egy áttekinthető csak a fontosabb eszközökkel elérhető felületen lehet betallózni azokat a fájlokat amiket lemezre akarunk írni, lehetőség van kiválasztani a lemez írási tulajdonságait, a sebességet, ahol akár az adathordozó, a több menetes projektek készítéséhez is biztosít konfigurációs eszközöket.

A kezdő PC tudással rendelkező felhasználók számára elérhető ingyenes CD/DVD író program a Free Disc Burner innen szerezhető be.

Free Disc Burner – CD/DVD író program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Multimédiás fájlok, illetve adatlemezek írásához modern CD/DVD író program a Free Disc Burner
Szerző
Leírás
Szabadon kipróbálható multimédiás fájlokhoz illetve adatlemezekhez kifejlesztett CD/DVD író program a Free Disc Burner.

Kapcsolódó szoftverek