CD/DVD

Active ISO Burner 3.0.0

Az Active ISO Burner egy ingyenes, inkább ISO fájlkiterjesztéssel jellemezhető fájlok archiválására alkalmas CD/DVD író program. Nagyon egyszerű használni, Free alkalmazásként futtatható.

Számos esetben lehet arra szükség, hogy ISO kiterjesztéssel jellemezhető fájlokat lemezre lehessen írni, erre ma már rengeteg ingyenes program érhető el, amik biztosítják azokat a lehetőségeket, amik ezen a területen elengedhetetlennek tekinthető. Az Active ISO Burner megoldása az egyszerűségre és az azonnali eredmények biztosítására szorítkozik.

Az Active ISO Burner letöltése után a szokásos telepítési lépések után egy jól áttekinthető, kizárólag a lényegre szorítkozó felhasználói felület fogad, ahol a rendeltetésszerű használat érdekében csak néhány lépést kell végrehajtani.

A szoftver támogatja azokat a számítógépeket, amik több CD/DVD írót is tartalmaznak, ezt külön ki lehet választani az írási feladat előtt.

Az Active ISO Burner az összes, ma elterjedt lemez típust támogatja, legyen az akár újraírható adathordozó. (CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW, DL DVD+RW, HD DVD, Blu-ray)

Különlegessége, hogy a kérdéses ISO fájlt akár többszörös formában is tudja archiválni, itt előre megadható, hogy hány példányban akarod azt sokszorosítani.

A beállításoknál külön megadható, hogy milyen sebességgel történjen az írás, a lassabb jobb minőséget eredményez. Támogatja a Buffer módot, szükség esetén a gépet ki tudja kapcsolni a munkafolyamat végeztével. Sőt, a felírt média sértetlenségét is ellenőrizheted.

ISO fájlok írásához használhatod még a CDBurnerXP vagy az ISO Workshop nevű programot, ami a szóban forgó formátum alapvető szerkesztését is támogatja, természetesen mindkét alternatíva teljesen ingyenesen futtatható.

Az Active ISO Burner ingyenes és egyszerű formában teszi a számodra lehetővé, hogy ISO fájlokat tudj lemezre írni. Nagyon egyszerű használni, támogatja az újraírható lemezeket, külön kiválasztható az írásai sebesség. Kevés erőforrás igénnyel rendelkezik. Igaz a lehetőségeit tekintve elég behatárolt opciókat szolgáltat, de mivel ingyenes javasolt a kipróbálása azok számára akik a szóban forgó feladat végrehajtására keresnek célalkalmazást.

Active ISO Burner

Active ISO Burner Összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • felhasználóbarát kialakítás
 • ISO fájlok írásához
 • Buffer támogatás
 • a felírt adatok helyességének az ellenőrzése
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.ntfs.com/iso_burner_free.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Active ISO Burner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free ISO Burner 1.222022-01-30 Free ISO Burner 1.22 (0)
  A Free ISO Burner egy Windows rendszerekre tervezett telepítés nélkül használható CD/DVD író szoftver amivel alapvetően Blu-ray, ISO […]
 • BlackBox ISO Burner 3.12020-02-28 BlackBox ISO Burner 3.1 (0)
  A BlackBox ISO Burner nevű programmal egy speciális CD/DVD írási feladatot tudsz végrehajtani. A szoftverrel ISO fájlokat tudsz […]
 • ISO Image Burner 1.12018-07-14 ISO Image Burner 1.1 (0)
  Az ISO Image Burner nevű programmal a számodra ideális módon tudsz ISO fájlokat CD/DVD lemezre kiírni. A szoftver segítségével […]
 • Passcape ISO Burner 2.1.0.3002016-05-01 Passcape ISO Burner 2.1.0.300 (0)
  A Passcape ISO Burner egy speciális író alkalmazás, amivel ISO fájlokat tudsz Bootolható formában lemezre égetni. A szoftver […]
 • gBurner Virtual Drive 5.42024-01-12 gBurner Virtual Drive 5.4 (0)
  A gBurner Virtual Drive egy lemezképek, CD/DVD adathordozók virtuális meghajtókon történő megnyitásához futtatható program. A Free […]

Szólj hozzá