ISO Image Burner 1.1

Az ISO Image Burner nevű programmal a számodra ideális módon tudsz ISO fájlokat CD/DVD lemezre kiírni. A szoftver segítségével Bootolható adathordozókat is készíthetsz. A betallózott lemezkép fájl írásához szükséges sebesség is kiválasztható. Nem igényel bonyolultabb konfigurációt, Free alkalmazás, vagyis ingyenes.

Remek, jól navigálható CD/DVD író alkalmazást próbálhatsz ki ha az ISO Image Burner megoldását kipróbálod. A szoftver ISO fájlokhoz használható fel.

Az ISO Image Burner letöltése után, közvetlenül a telepítésekor egy alternatív funkció is biztosított, ahol létrehozhatsz egy ikont az asztalra. A hasonló ISO író programokkal összevetve némileg egyéni megközelítéssel rendelkezik kinézetben, ez a könnyebb használhatóság szempontjából jöhet jól. Ingyenes változat.

ISO Image Burner: egyszerű használat

A CD/DVD író szoftver, az ISO Image Burner használata valóban a lehető legkevesebb felhasználói interaktivitást igényli, csak annyit kell tenned, hogy be kell tallózni azt az ISO lemezképet amit archiválnál, majd az esetleges legfontosabb konfigurációt kiválasztod. Ilyen az írási sebesség, többször felhasználható adathordozók törlése, több módszerrel, gyors, illetve teljes formázás.

Mivel ISO fájloknál néha az ilyen formátummal rendelkező tartalmak telepítő készletként is használatosak, vele vagyis az ISO Image Burner nevű alkalmazással Bootolható eszközöket is készíthetsz. Itt ebben az esetben további beállítások szükségesek. Ha több írásra alkalmas hardverrel rendelkezik a PC a futtatás előtt kiválasztható, hogy melyik eszközzel szeretnéd ezt elvégezni.

Multimédiás fájlokhoz az ISO Image Burner nevű szoftver funkcionális támogatást nyújt, ha az Blu-ray formátummal rendelkezik, ekkor sem kell bonyolult lépésekre gondolni.

Magyar nyelvi támogatást kínál a BurnAware Free, Audió, videó, illetve ISO fájlokhoz. Ha egy komplett biztonsági mentést készítenél egy korábbi lemez összeállításról, erre az ISO Workshop professzionális eszköztárat biztosít ehhez.

Az ISO Image Burner egy teljesen ingyenesen kipróbálható CD/DVD író Tools ISO fájlokhoz. A program támogatja a többször felhasználható adathordozókat, kiválasztható az írás sebessége. Blu-ray formátumú videókhoz, Lemezképek Bootolható formában való írásához.

ISO Image Burner Összefoglaló:

 • CD/DVD író program

  ISO Image Burner

 • ISO fájlokhoz
 • Bootolható adathordozókhoz
 • Blu-ray fájlokhoz
 • választható írási sebesség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.isoimageburner.com/ 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ISO Image Burner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free ISO Burner 1.222018-09-17 Free ISO Burner 1.22 (0)
  A Free ISO Burner egy Windows rendszerekre tervezett telepítés nélkül használható CD/DVD író szoftver amivel alapvetően Blu-ray, ISO […]
 • Passcape ISO Burner 2.1.0.3002016-05-01 Passcape ISO Burner 2.1.0.300 (0)
  A Passcape ISO Burner egy speciális író alkalmazás, amivel ISO fájlokat tudsz Bootolható formában lemezre égetni. A szoftver […]
 • BurnAware Free 13.82020-10-06 BurnAware Free 13.8 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • BlackBox ISO Burner 3.12020-02-28 BlackBox ISO Burner 3.1 (0)
  A BlackBox ISO Burner nevű programmal egy speciális CD/DVD írási feladatot tudsz végrehajtani. A szoftverrel ISO fájlokat tudsz […]
 • KRyLack Burning Suite Free 1.20.052017-01-02 KRyLack Burning Suite Free 1.20.05 (0)
  A KRyLack Burning Suite Free egy nagyon egyszerűen használható CD/DVD író program, ami multimédiás tartalmak, ISO fájlok esetén […]