VideoSolo DVD Creator: Videókhoz, Blu-ray tartalmak CD/DVD lemezre írásához

A szoftver inkább multimédiás fájlokhoz kifejlesztett CD/DVD író, ahol a legfontosabb beállításokat profil alapján lehet definiálni, így a végeredmény kiválasztásakor hagyományos, vagy Blu-ray formátumban lehetséges. A VideoSolo DVD Creator egy beépített varázslófelületen visz végig a lemez írási feladaton.

A CD/DVD író szoftver lehetővé teszi hogy a számítógépen található multimédiás tartalmakat, zene, videó, lemezre tudjuk írni, nem kell olyan speciális beállításokat elvégezni amire gyakorlatilag nincs szükség, ezért egy remek választás akár a kezdők számára. Rengeteg formátumot támogat, nem probléma a számára ha videó, vagy zenei fájllal kell dolgozni. A VideoSolo DVD Creator DVD író megoldása professzionális felhasználói felülettel rendelkezik. Ha a tartalom szerkesztése elkerülhetetlen, tartalmaz erre külön kiegészítőt, azzal olyan módosítások végezhetőek el amivel minőségibb, igényhez igazított multimédiás lemez hozható létre. Nem probléma ha a minőséget manuálisan kell módosítani, erre külön funkció áll rendelkezésre.

A VideoSolo DVD Creator egy ígéretes lehetőségekkel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel választható minőségben, illetve tartalmi jellemző szerint hozhatunk létre műsoros adathordozókat akár Blu-Ray minőségben. Az ingyenesen kipróbálható CD/DVD író innen szerezhető be.

VideoSolo DVD Creator – DVD Író szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
VideoSolo DVD Creator: Videókhoz, Blu-ray tartalmak CD/DVD lemezre írásához
Szerző
Leírás
DVD író alkalmazás ami Blu-ray lemezeket is támogat.

Kapcsolódó szoftverek