Blog

Fájlok megsemmisítése az Ashampoo WinOptimizer karbantartó szoftverrel

Nem kell sok időt tölteni a Windows karbantartásával az Ashampoo WinOptimizer megoldásával, amivel a PC futtató által meghatározott gyorsítótárakat tudjuk megkeresni, illetve törölni, akár finomhangolni is tudjuk a számítógépet. A kedvenc szoftvereink munkafolyamat előzményeinek az eltávolításával optimalizálhatjuk a Windows rendszert. Hasztalan szoftverek Uninstallálási feladataihoz, illetve privát fájlok megsemmisítéséhez is remek.

A Windows használatakor nagy valószínűséggel rengeteg olyan fájl halmozódik fel amik csak lemezterületet foglalnak. A szoftverrel le tudjuk azokat a Windows rendszerrel egyszerre elindult szoftvereket tiltani amikkel jobban ki tudjuk a számítógépünk hardveres teljesítményét használni. A böngészők, illetve az installált szoftverek gyorsítótár területeit keresi meg. A feladat előzményeket, a hibás Registry értékeket is törölhetjük, Windows hibák nélkül használható a számítógép. A PC hardver, illetve szoftver paramétereit is megtekinthetjük, a felesleges objektumokat, a böngészők feladat előzményeit, illetve a gyorsítótárakat törölhetjük. Bosszantó ha a számítógép lassan indul el, a programmal a Windows rendszeren nélkülözhető szolgáltatások is letilthatóak. Az alkalmi használat céljából elérhető szolgáltatások leállításával is felszabadíthatunk erőforrást. Az indítópultot is konfigurálhatjuk, megtekinthetjük azokat a programokat amik a Windows rendszerrel egyszerre töltődtek be, meg tudjuk akadályozni, hogy az operációs rendszer lassan induljon el.

Fájlok megsemmisítése

Nem csak a PC optimalizálási feladataihoz ideális az Ashampoo WinOptimizer, a Windows fájltörlő funkciójától sokkal biztonságosabban tudjuk a privát fájljainkat törölni. Csakúgy mint a jlmegsemmisítő szoftverek esetén, a fájlok törlése után a tartalmakat akár törölt adat helyreállító szoftverekkel sem lehet visszaállítani.

Ha a Windows operációs rendszert a kellő sebességgel szeretnénk használni érdemes egy Registry, illetve merevlemez karbantartóval optimalizálni a számítógépet, az Ashampoo WinOptimizer fájlmegsemmisítő funkciót is szolgáltat. A fájlmegsemmisítő funkcióval futtatható karbantartó szoftver innen érhető el.

Ashampoo WinOptimizer – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok megsemmisítése az Ashampoo WinOptimizer karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
A számítógépre installált szoftvereinket általában rengeteget futtatjuk amik feladat előzményeket halmoznak fel, az Ashampoo WinOptimizer optimalizálja az operációs rendszert, akár a bizalmas adatokkal elérhető fájlokat is meg tudjuk semmisíteni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá