System TuneUp: Registry értékek karbantartásához, illetve biztonsági mentések készítéséhez

Gyorsítható, illetve javítható a Windows teljesítménye ezzel a profi karbantartó szoftverrel, rengeteg hasznos kiegészítőt tartalmaz a karbantartástól a Windows konfigurálási feladatokig. Biztonsági mentéseket is készíthetsz a Registry értékeiről, ezt a szoftver karbantartási feladat futtatása előtt javasolt elkészíteni. Erre is felhasználható a System TuneUp.

A program tökéletes tervezéssel rendelkezik, így minimális annak az esélye, hogy problémát tapasztalnánk, de ha ez mégis így van, ekkor a korábbi biztonsági mentésből helyre állítható a Windows futtatás környezete. A System TuneUp karbantartó felhasználható még duplikátum fájlok felkutatására, indítópult tartalmak elemzésére, szoftverek eltávolítására, egy kattintásos karbantartásra, illetve analizálásra, hogy mik azok a tartalmak amiket javasolt törölni a plusz erőforrások érdekében.

Több törlési módszert támogat a fölösleges, bizalmas tartalmakkal rendelkező fájlok eltávolításához, ezt a lomtár esetén is igénybe lehet venni, integrálódik a rendszerhez, könnyen elvégezhető a lomtárban található fájlok végleges megsemmisítése. Eddig csak külön program használata esetén lehetett ilyen jellegű feladatokat elvégezni. Süti fájl kezelővel, ahol nem csak megtekinthetőek azok hanem törölhetőek is, ez a funkció csak néhány karbantartó szoftver esetén található meg. A System TuneUp legújabb kiadását innen lehet beszerezni ami ingyenesen funkció korlátozással használható.

System TuneUp – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
System TuneUp: Registry értékek karbantartásához, illetve biztonsági mentések készítéséhez
Szerző
Leírás
Komolyabb teljesítmény optimalizálás érhető el a System TuneUp karbantartójával.

Kapcsolódó szoftverek