Blog

Az Ashampoo HDD Control karbantartója grafikusan tudja megjeleníteni mik a legnagyobb mérettel rendelkező fájljaid

Helyfelszabadításra is felhasználható prémium megoldásként használható karbantartó, rendszer informáló szoftver. A komolyabb támogatással rendelkező program az Ashampoo HDD Control egy azok között a karbantartó megoldások között amit mindenképp érdemes kipróbálni. Töredezettség mentesítőt is tartalmaz.

Több hasznos rendszer információt tud megjeleníteni a háttér tárolókról az Ashampoo HDD Control amivel akár azonnali Windows karbantartási feladatokat is el tudsz végezni ha romlik a PC teljesítménye, esetleg rengeteg olyan fájl halmozódott fel a merevlemezeden amiknek semmilyen szerepe nincs.

Duplikátum keresésekhez, illetve olyan merevlemez analizálásokhoz ahol látványos módon tudja megjeleníteni, hogy mit javasolt törölni ha helyet szeretnél felszabadítani a merevlemezeden.

Véglegesen törölt fájlok visszaszerzése, illetve tartalmak megsemmisítése

A véletlenül törölt fájljaidat is vissza tudod szerezni, illetve a bizalmas tartalmaidat is meg lehet semmisíteni egy olyan módszerrel, hogy azt később sehogy se lehessen visszaszerezni. Ezek a lehetőségek teszik az Ashampoo HDD Control karbantartóját még érdemlegesebb megoldássá. Nagyon egyszerű a használata, több feladatos megoldás az átlagfelhasználók számára. A magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver legújabb kiadása erről a hivatkozásról szerezhető be.

Ashampoo HDD Control – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az Ashampoo HDD Control karbantartója grafikusan tudja megjeleníteni mik a legnagyobb mérettel rendelkező fájljaid
Szerző
Leírás
Az Ashampoo HDD Control egy több célra is tökéletesen felhasználható karbantartó, rendszer informáló program.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá