Karbantartó szoftverek

Ashampoo HDD Control 3.20.00

Az Ashampoo HDD Control egy merevlemez kezelő szoftver amivel általános információkat szerezhetünk róla, illetve karbantartási feladatok végezhetőek el. Lehetőség van töredezettség mentesítésre, az átmeneti, már használaton kívüli fájlok törlése, Böngésző gyorsítótárak, duplikátum keresések, diagram alapú fájlkiterjesztések kilistázása, hogy mik azok a tartalmak amik rengeteg helyet foglalnak. Végleges fájl megsemmisítővel, véletlenül törölt fájlok helyreállításához. Magyar nyelvű.

A honosított felhasználói felülettel rendelkező szoftver egy univerzális, multifunkciós karbantartó szoftver amit rendszer informálóként is lehet használni. Rengeteg plusz hasznos eszköz fedezhető fel az Ashampoo HDD Control Windows rendszereszközében.

Az Ashampoo HDD Control letöltése után a program telepítése lehetővé teszi a rendeltetésszerű használatát. A szoftver összes támogatott képessége a felhasználói felületén, rendszerezve választható ki. Több mint egy egyszerű karbantartó, mivel rendszer információk megjelenítésére is felhasználható, ez a merevlemez, illetve a hálózati eszközök esetén lehetséges.

Lehetőség van a Windows teljesítményének az optimalizálására, ahol az Ashampoo HDD Control fel tudja kutatni a fölösleges fájlokat amiket a PC használata során felhalmoztunk, ez a Temp mappák, illetve a használt szoftverek átmeneti mappáira tehető igazzá, amit a „Drive Cleaner„ menüponton belül lehet végrehajtani.

Törli a fölösleges fájlokat, támogatja a hatékony fájl duplikátumok felkutatását akárcsak a CCleaner, képes kilistázni, hogy mik azok a tartalmak amik a legtöbb helyet foglalják, grafikusan tudja azokat megjeleníteni, ezt a Disk Space Explorer kiegészítőjével lehet elvégezni. A fölösleges már haszontalan fájlok törlésével lehet helyet felszabadítani.

A privát jellegű fájlokat a Ashampoo HDD Control megoldásával véglegesen lehet törölni, fájlmegsemmisítő kiegészítővel, az is a lehető legegyszerűbb, egyben leghatékonyabb megoldás. Az Ashampoo HDD Control karbantartója funkcionálisan támogat annyi eszközt mint a Wise Disk Cleaner merevlemez pucolója.

Az Ashampoo HDD Control karbantartójával, rendszer informálójával minden fontosabb funkciót megkapunk amire szükség lehet egy átlag felhasználónak. Ingyenesen 10 napig használható, regisztrálással ez 30 napra tolható ki ha csak ki szeretnénk próbálni.

Ashampoo HDD Control

Ashampoo HDD Control Összefoglaló:

 • karbantartó szoftver
 • rendszer informáló
 • duplikátum kereső
 • törölt fájlok helyreállítása
 • fájl megsemmisítő
 • böngésző pucoló
 • Disk explorer
 • töredezettség mentesítő funkció
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Ashampoo HDD Control
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo WinOptimizer Free 27.00.032024-06-07 Ashampoo WinOptimizer Free 27.00.03 (0)
  Az Ashampoo WinOptimizer Free egy profi karbantartó alkalmazás amivel jobb teljesítményt lehet kihozni a számítógépből. Pucolja a […]
 • CCleaner Portable 6.26.111692024-07-17 CCleaner Portable 6.26.11169 (0)
  A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden […]
 • Pegasun System Utilities 8.52024-07-06 Pegasun System Utilities 8.5 (0)
  A Pegasun System Utilities egy minden téren teljes funkcionalitással használható karbantartó szoftver. A legfontosabb funkciókról […]
 • Ashampoo WinOptimizer 27.00.032024-06-07 Ashampoo WinOptimizer 27.00.03 (0)
  Az Ashampoo WinOptimizer egy komplett rendszer takarító és Windows tisztító, optimalizáló alkalmazás ami a felületén az összes fontos […]
 • Cleaner One Pro 6.8.232024-04-21 Cleaner One Pro 6.8.23 (0)
  A Cleaner One Pro multifunkciós karbantartó szoftverrel vissza tudjuk a Windows rendszer teljesítményét a merevlemez, illetve a […]

Szólj hozzá