IObit Driver Booster PRO: Karbantartó funkcióval rendelkező illesztőprogram kereső

Az igen népszerű, rengeteg hasznos szolgáltatással rendelkező illesztőprogram kereső, frissítő alkalmazás az IObit Driver Booster PRO nem csak az említett feladatra használható fel hanem akár karbantartásra is. Nagyon egyszerű a használata, honosított formában futtathatod.

Ha a népszerű illesztő program kereső, frissítő alkalmazás prémium változata mellett döntesz, a szoftverrel egy időben egy alapvetőbb karbantartót is kipróbálhatsz amivel plusz teljesítmény hozható ki a Windows-ból. A program az IObit Driver Booster PRO további plusz szolgáltatása a játék gyorsító funkció, amivel könnyedén le tudod állítani azokat a fölösleges szolgáltatásokat amik jelentősebb erőforrást pazarolnak, így jobb felhasználói élménnyel tudsz nagyobb erőforrást igénylő játékokat futtatni. A program karbantartó funkciójával tisztíthatod a merevlemezt mint bármely Windows optimalizáló megoldás esetén. Törölhetőek a régi fölösleges fájlok hely felszabadítás céljából.

Windows hibák javításához…

A szoftver tartalmaz egy rendszer helyreállítási eszközkészletet amivel néhány hardveres probléma oldható meg cserélhető adathordozóknál, illetve hálózati problémák, hang, megjelenésbéli diagnosztizálási feladatokhoz.

A program ingyenes használat esetén nem minden funkciójához biztosít hozzáférést, csak az alap feladatokra használható fel. Ha kipróbálnád az IObit Driver Booster PRO az alábbi linken szerezhető be.

IObit Driver Booster PRO – Illesztő program frissítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
IObit Driver Booster PRO: Karbantartó funkcióval rendelkező illesztőprogram kereső
Szerző
Leírás
Remek megoldás hogy egyszerűen, hatékonyan tudd frissíteni az illesztőprogramjaidat. Az IObit Driver Booster PRO karbantartó funkcióval is rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek