Easy Context Menu: Ingyenes Windows helyi menü szerkesztő szoftver…

Egy ingyenes, a Windows helyi menü szolgáltatásának a szerkesztésére használható szoftver az Easy Context Menu. A program az egyik leghatékonyabb megoldást biztosítja ehhez, nem kell telepíteni, Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

A Windows helyi menü szolgáltatásának az igénybevétele rengeteg előnyt hordoz magában. Az egyetlen probléma, hogy az adott területet igen nehéz konfigurálni, erre mindenképp egy segédprogramra van szükség. Ezt a lehetőséget több népszerűbb karbantartó alkalmazás is támogatja, ha csak a jobb egérgombos funkciót szeretnéd konfigurálni itt az ingyenes Easy Context Menu. A programot nem kell telepíteni, a lementése után az azonnal futtatható.

Az Easy Context Menu nevű alkalmazással az alapértelmezett helyi menü funkció beállításai áttekinthetőek, alaphelyzetbe tehető, vagy új funkciókat rendelhetsz hozzá. A program megfelelő beállítása után a kedvenc alkalmazásaidat egyszerűbben indíthatod el, fájlkezelési feladatokra alkalmas opciók rendelhetőek hozzá.

Az Easy Context Menu támogatja, hogy a beállításaidat el tudd menteni, majd azt a lehető legegyszerűbben vissza is tudd később importálni.

Haladó felhasználók a szoftver kezelőfelületéről el tudják érni a Windows beállításszerkesztő szolgáltatását ha szükséges további konfigurálási mód érhető el így.

Az Easy Context Menu jelenlegi kiadása innen érhető el.

Ha a Windows helyi menü módosításához keresel egy ingyenes programot akkor a címben említett alkalmazásra van szükséged. Magyar nyelven futtatható, nem kell telepíteni.

Easy Context Menu – Ingyenes Helyi menü szerkesztő szoftver…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Easy Context Menu: Ingyenes Windows helyi menü szerkesztő szoftver…
Szerző
Leírás
Egy ingyenes, a Windows helyi menü szolgáltatásának a szerkesztésére használható szoftver az Easy Context Menu. A program az egyik leghatékonyabb megoldást biztosítja ehhez, nem kell telepíteni, Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek

 • Jobb egérgombos menü konfigurálása: Glary Utilities2014-12-22 Jobb egérgombos menü konfigurálása: Glary Utilities (0)
  A Windows helyi menüjének konfigurálásával nem csak hogy áttekinthetőbbé válik a jobb egérgombos menü, de még némi teljesítmény […]
 • Firefox Developer Edition 63.0b112018-10-02 Firefox Developer Edition 63.0b11 (0)
  A Firefox Developer Edition a népszerű böngésző, szoftver fejlesztőjének egy speciális változata, ami a szokásos funkciókon kívül […]
 • Manyprog Zip Password Recovery 1.32017-08-24 Manyprog Zip Password Recovery 1.3 (0)
  A Manyprog Zip Password Recovery egy hasznos program amivel az elveszett ZIP jelszavaidat szerezheted vissza. Az alkalmazás az […]
 • AIMP 4.70.22332020-10-08 AIMP 4.70.2233 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • Registry Life 5.312020-08-08 Registry Life 5.31 (0)
  A Registry Life egy fejlett regisztrációs adatbázis takarító és optimalizáló szoftver, amivel megbízhatóbbá, stabilabbá tehető az […]