Easy Context Menu: Ingyenes Windows helyi menü szerkesztő szoftver…

Egy ingyenes, a Windows helyi menü szolgáltatásának a szerkesztésére használható szoftver az Easy Context Menu. A program az egyik leghatékonyabb megoldást biztosítja ehhez, nem kell telepíteni, Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

A Windows helyi menü szolgáltatásának az igénybevétele rengeteg előnyt hordoz magában. Az egyetlen probléma, hogy az adott területet igen nehéz konfigurálni, erre mindenképp egy segédprogramra van szükség. Ezt a lehetőséget több népszerűbb karbantartó alkalmazás is támogatja, ha csak a jobb egérgombos funkciót szeretnéd konfigurálni itt az ingyenes Easy Context Menu. A programot nem kell telepíteni, a lementése után az azonnal futtatható.

Az Easy Context Menu nevű alkalmazással az alapértelmezett helyi menü funkció beállításai áttekinthetőek, alaphelyzetbe tehető, vagy új funkciókat rendelhetsz hozzá. A program megfelelő beállítása után a kedvenc alkalmazásaidat egyszerűbben indíthatod el, fájlkezelési feladatokra alkalmas opciók rendelhetőek hozzá.

Az Easy Context Menu támogatja, hogy a beállításaidat el tudd menteni, majd azt a lehető legegyszerűbben vissza is tudd később importálni.

Haladó felhasználók a szoftver kezelőfelületéről el tudják érni a Windows beállításszerkesztő szolgáltatását ha szükséges további konfigurálási mód érhető el így.

Az Easy Context Menu jelenlegi kiadása innen érhető el.

Ha a Windows helyi menü módosításához keresel egy ingyenes programot akkor a címben említett alkalmazásra van szükséged. Magyar nyelven futtatható, nem kell telepíteni.

Easy Context Menu – Ingyenes Helyi menü szerkesztő szoftver…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Easy Context Menu: Ingyenes Windows helyi menü szerkesztő szoftver…
Szerző
Leírás
Egy ingyenes, a Windows helyi menü szolgáltatásának a szerkesztésére használható szoftver az Easy Context Menu. A program az egyik leghatékonyabb megoldást biztosítja ehhez, nem kell telepíteni, Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek

 • Jobb egérgombos menü konfigurálása: Glary Utilities2014-12-22 Jobb egérgombos menü konfigurálása: Glary Utilities (0)
  A Windows helyi menüjének konfigurálásával nem csak hogy áttekinthetőbbé válik a jobb egérgombos menü, de még némi teljesítmény […]
 • GSA Autostart Cleaner 2.422017-12-10 GSA Autostart Cleaner 2.42 (0)
  A GSA Autostart Cleaner egy speciális Windows optimalizálási, karbantartási lehetőséget biztosít, vele áttekinthetőek, […]
 • Start Menu Reviver 2.5.0.182014-09-24 Start Menu Reviver 2.5.0.18 (0)
   Tedd különlegessé és sokkal könnyebben navigálhatóbbá a start menüdet az alábbi programmal, értékessé a széleskörű konfigurálhatóság […]
 • Easy Context Menu v1.62017-11-09 Easy Context Menu v1.6 (0)
  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes […]
 • Glary Disk Cleaner: Merevlemez pucoló mindenes…2015-05-27 Glary Disk Cleaner: Merevlemez pucoló mindenes… (0)
  Tegyél rendet a merevlemezeden, szabadíts fel helyet az ingyenesen is futtatható Glary Disk Cleaner segítségével. Ez az általános […]