Ingyenes virtualizációs szoftver: Sandboxie-Plus

Ismeretlen forrásból származó alkalmazások kipróbálására használhatjuk fel az alábbi ingyenes alkalmazást ami még abban az esetben is meg tudja óvni a számítógépünket a kártékony fertőzésektől ha egy olyan tartalmat futtatunk ami vírusos. A Sandboxie-Plus a biztonságosabb Windows futtatáshoz lehet fontos.

Rengeteg ismert alkalmazással tud teljes mértékben kompatibilisen futni az alábbi szoftver amivel lehetőség van teljes mértékben homokozóban elindítani azokat a programokat amik esetleg károsak lehetnek, de mégis ki akartuk volna próbálni mivel szükség volt arra a funkcióra amit az biztosított nekünk.

A Sandboxie-Plus az egyszerűbb használat érdekében több előre beállított profilt tartalmaz ahol az összes olyan azokra jellemző beállítás hiánytalanul megtalálható amikre szükségük van a Sandbox módhoz.

A kiadás rendszeresen kap olyan javításokat amikkel még hatékonyabban tudja az összes azon feladatot elvégezni amire ki lett fejlesztve. Az egyes fejlesztési érdekességeket a csomagban lehet megtalálni, azokat külön indíthatjuk el. Ha fontos a számodra, hogy biztonságosabban használd a számítógépedet, ez az ingyenes alkalmazás jól tud jönni a számodra. Innen lehet letölteni a legfrissebben kiadott verziót.

Sandboxie-Plus – Virtualizációs kiegészítő Windows rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes virtualizációs szoftver: Sandboxie-Plus
Szerző
Leírás
Ingyenesen használhatod ezt a szoftvert ha egy Sandbox funkciót tartalmazó alkalmazásra van szükség, ez a Sandboxie-Plus

Kapcsolódó szoftverek