Jobb egérgombos menü konfigurálása: Glary Utilities

A Windows helyi menüjének konfigurálásával nem csak hogy áttekinthetőbbé válik a jobb egérgombos menü, de még némi teljesítmény javulást is el tudsz érni. Erre is képes a Glary Utilities.

Ha a Windows helyi menüje túl sok elemet tartalmaz, igen nehézkessé tud válni, ha csak egy adott opciót akarsz ott igénybe venni. Mivel a telepített szoftverek előszeretettel szeretnek oda integrálódni, ami hasznos is egyben néha kellemetlenségeket is tud okozni. A túl sok opció akár átmeneti teljesítménybeli problémákat is kiválthat.

Ha a Glary Utilities nevű karbantartót használod a számítógéped rendbetételére, akkor ne is keres tovább, hisz ezt vele is kezdeményezni tudod.

Ennek végrehajtásához a következőket kell, hogy tedd:

Indítsd el a Glary Utilities nevű szoftvert, majd a kezelőpultján válaszd a környezeti menü kezelő opciót, itt egy új ablakot jelenít meg ahol felsorol tételesen minden egyes olyan elemet ami alapértelmezetten elérhető. Az eltávolítandó tartalom mellől vedd ki a pipát, majd egyszerűen zárd be a programot.

Az új fül alatt néhány még nem integrálódott szolgáltatást is hozzáadhatsz vagy eltávolíthatóak azok amiket eddig soha nem használtál, így már azok sem fogják tovább rabolni az értékes helyet.

Természetesen a Jobb egérgombos menü konfigurálásán kívül a Glary Utilities a használata során sokkal több lehetőséget is biztosít a számodra, ezekről az opciókról sem szabad megfeledkezned.

Jobb egérgombos menü konfigurálása néhány lépésben: Glary Utilities

A Windows helyi menü testre szabása, avagy, Jobb egérgombos menü konfigurálása a Glary Utilities segítségével.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek