7+ Taskbar Tweaker 5.15.0

A 7+ Taskbar Tweaker egy extra funkciókkal elérhető Windows konfiguráló program. A Free alkalmazással a Windows Tálcát lehet testre szabnunk ahol a tálca elemeket tudjuk konfigurálni, illetve az azok paramétereit. Magyar nyelven használható. Az óra, illetve a Start menü is konfigurálható. A szoftver a Start menü elrejtéséhez is biztosít kiegészítőt.

Egy kategorizált felhasználói felülettel létrehozott konfiguráló program amivel a Windows tálca jellemzőit tudjuk testre szabni. A 7+ Taskbar Tweaker ingyenesen használható amivel sokkal kényelmesebb módszerrel tudjuk a Windows tálcán a futtatott szoftvereket elérni. A Windows Start menü eltávolításához is hatékony.

A 7+ Taskbar Tweaker letöltése, illetve a szoftver installálásakor egy korszerű felületen tudjuk kiválasztani azt a mappát ahol program használatához szükséges fájlokat akarjuk mozgatni. A 7+ Taskbar Tweaker installálás nélküli verzióban is beszerezhető.

A szoftver egy csekély erőforrással használható konfiguráló amivel a tárca, a Start menü tulajdonságait tudjuk szerkeszteni. A 7+ Taskbar Tweaker tálca konfiguráló Magyar nyelven futtatható.

A Windows tálca módosításához futtathatjuk a 7+ Taskbar Tweaker konfiguráló szoftvert

A szoftverrel a tálcára történő tartalmak dobásakor azokat egy meghatározott munkafolyamatban meg lehet nyitni, illetve a tálcára tűzhetjük. Az elemek közötti távolság tulajdonságok is módosíthatóak, meg lehet nyitni ha azokra duplán kattintunk. A 7+ Taskbar Tweaker konfiguráló kiegészítővel az egér jobb, középső kattintás paramétereit tudjuk módosítani ahol a tálcán egy elemre történő középső gombban való kattintás esetén új szoftver példányt nyit meg, átvált, kis méretre kicsinyít, illetve le tudja a megnyitott alkalmazást állítani. A Tálca funkció szerkesztő programmal aktiválni lehet, hogy megjelenítse a másodperceket az óra.

A Windows paramétereinek a módosításához a Sysinternals Suite, HDD tisztítási feladatokhoz is hatékony konfiguráló kiegészítő a Win10 All Settings, minden fontosabb funkciót támogat.

A 7+ Taskbar Tweaker egy extra eszközökkel használható Magyar nyelven futtatható konfiguráló program amivel a Windows operációs rendszer tálca jellemzőit lehet szerkeszteni.

7+ Taskbar Tweaker

7+ Taskbar Tweaker Összefoglaló:

 • Konfiguráló program
 • telepítés nélkül is futtathatjuk
 • Start menü eltávolításához
 • rendszerezett indítófelület
 • Windows tálca jellemzők módosításához
 • középső, illetve jobb gomb kattintás tálca paraméterek szerkesztése
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://ramensoftware.com/7-taskbar-tweaker
7+ Taskbar Tweaker letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
7+ Taskbar Tweaker
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 7+ Taskbar Tweaker Portable 5.15.02023-11-09 7+ Taskbar Tweaker Portable 5.15.0 (0)
  A 7+ Taskbar Tweaker Portable egy ingyenes jártasabb számítógépes ismerettel rendelkező Windows futtatóknak hatékony Magyar nyelvű […]
 • Tweak UIX 0.20.02022-03-20 Tweak UIX 0.20.0 (0)
  A Tweak UIX egy haladó tudással rendelkező számítógép tulajdonoknak elérhető konfiguráló program. Windows 10, illetve 11 Windows […]
 • TweakPower 2.0472023-11-08 TweakPower 2.047 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 2.0472023-11-08 TweakPower Portable 2.047 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Win11 Tweaker 1.0.02023-08-24 Win11 Tweaker 1.0.0 (0)
  A Win11 Tweaker számos konfigurálási feladathoz nagyszerű, amivel akár egyetlen paranccsal testre szabhatjuk a Windows rendszert. A […]