Windows tálca konfiguráló program letöltés

Windows tálca konfiguráló program

 • A Stardock Start11 a Windows rendszer Start menüjének, tálcájának konfigurálási, átrendezési feladataihoz, lecseréléséhez nagyszerű amivel a kinézetét tudjuk szerkeszteni. A szoftverrel akár csempe stílusban is megnyithatjuk a Start menüt, a keresősáv, textúra, az átlátszóság, az ikonok pozíciójának a jellemzőinek a személyre szabásához is hozzáférést biztosít, akár sokkal gyorsabban érhetünk el tartalmakat.

  Stardock Start11 2.0.3

  A Stardock Start11 a Windows rendszer Start menüjének, tálcájának konfigurálási, átrendezési feladataihoz, lecseréléséhez nagyszerű amivel a kinézetét tudjuk szerkeszteni. A szoftverrel akár csempe stílusban is megnyithatjuk a Start menüt, a keresősáv, textúra, az átlátszóság, az ikonok pozíciójának a jellemzőinek a személyre szabásához is hozzáférést biztosít, akár sokkal gyorsabban érhetünk el tartalmakat.

  olvasd tovább...

 • A 7+ Taskbar Tweaker egy extra funkciókkal elérhető Windows konfiguráló program. A Free alkalmazással a Windows Tálcát lehet testre szabnunk ahol a tálca elemeket tudjuk konfigurálni, illetve az azok paramétereit. Magyar nyelven használható. Az óra, illetve a Start menü is konfigurálható. A szoftver a Start menü elrejtéséhez is biztosít kiegészítőt.

  7+ Taskbar Tweaker 5.15.0

  A 7+ Taskbar Tweaker egy extra funkciókkal elérhető Windows konfiguráló program. A Free alkalmazással a Windows Tálcát lehet testre szabnunk ahol a tálca elemeket tudjuk konfigurálni, illetve az azok paramétereit. Magyar nyelven használható. Az óra, illetve a Start menü is konfigurálható. A szoftver a Start menü elrejtéséhez is biztosít kiegészítőt.

  olvasd tovább...

 • A 7+ Taskbar Tweaker Portable egy ingyenes jártasabb számítógépes ismerettel rendelkező Windows futtatóknak hatékony Magyar nyelvű program. A Free alkalmazással konfigurálni tudjuk a Windows tálca tulajdonságait, illetve el lehet rejteni a Start menüt.

  7+ Taskbar Tweaker Portable 5.15.0

  A 7+ Taskbar Tweaker Portable egy ingyenes jártasabb számítógépes ismerettel rendelkező Windows futtatóknak hatékony Magyar nyelvű program. A Free alkalmazással konfigurálni tudjuk a Windows tálca tulajdonságait, illetve el lehet rejteni a Start menüt.

  olvasd tovább...

 • A Windows 11 Fixer a számítógép felhasználói élményének a módosításához használható konfiguráló program ami az aktuálisan beszerezhető Windows 10 - 11 kiadáshoz támogatott. A Free alkalmazás szoftverek installálásához, a tálca testre szabásához, helyi menü konfigurálásához használható.

  Windows 11 Fixer 2.1.0

  A Windows 11 Fixer a számítógép felhasználói élményének a módosításához használható konfiguráló program ami az aktuálisan beszerezhető Windows 10 - 11 kiadáshoz támogatott. A Free alkalmazás szoftverek installálásához, a tálca testre szabásához, helyi menü konfigurálásához használható.

  olvasd tovább...

 • A Tweak UIX egy haladó tudással rendelkező számítógép tulajdonoknak elérhető konfiguráló program. Windows 10, illetve 11 Windows verziót használók számára eredményes. A Free alkalmazás Start Menüt, az adatvédelmi konfigurációt, a Windows Hyper-V, illetve az operációs rendszer frissítés kezelő funkcióját tudjuk szerkeszteni. Nem kell telepíteni, a Windows tálca pozíciója is szerkeszthető. 

  Tweak UIX 0.20.0

  A Tweak UIX egy haladó tudással rendelkező számítógép tulajdonoknak elérhető konfiguráló program. Windows 10, illetve 11 Windows verziót használók számára eredményes. A Free alkalmazás Start Menüt, az adatvédelmi konfigurációt, a Windows Hyper-V, illetve az operációs rendszer frissítés kezelő funkcióját tudjuk szerkeszteni. Nem kell telepíteni, a Windows tálca pozíciója is szerkeszthető. 

  olvasd tovább...