Stardock szoftverek - SzoftHub.hu

Stardock szoftver

 • A Fences egy ikon rendező, rendszerező alkalmazás amivel pillanatok alatt csoportosíthatóak, kategorizálhatóak az ott található tartalmak. A Stardock terméke mélyreható beállítási opciókat biztosít.

  Fences 3.05

  A Fences egy ikon rendező, rendszerező alkalmazás amivel pillanatok alatt csoportosíthatóak, kategorizálhatóak az ott található tartalmak. A Stardock terméke mélyreható beállítási opciókat biztosít.

  olvasd tovább...

 • A Start8 egy egyedi megjelenést biztosító start menü program amivel helyettesíthető a Windows 8 csempe jellegű ezen szolgáltatása. Vele könnyebben navigálhatsz a gépen belül, teljesen egyedileg konfigurálható.

  Start8 1.56

  A Start8 egy egyedi megjelenést biztosító start menü program amivel helyettesíthető a Windows 8 csempe jellegű ezen szolgáltatása. Vele könnyebben navigálhatsz a gépen belül, teljesen egyedileg konfigurálható.

  olvasd tovább...

 • A WindowBlinds segítségével teljesen egyedivé teheted a Windows kinézetét, módosítható a vizuális megjelenés, az ikonok, ablak, képernyővédők és még számos konfiguráció támogatott.

  WindowBlinds 8.12

  A WindowBlinds segítségével teljesen egyedivé teheted a Windows kinézetét, módosítható a vizuális megjelenés, az ikonok, ablak, képernyővédők és még számos konfiguráció támogatott.

  olvasd tovább...