Stardock szoftverek - SzoftHub.hu

Stardock szoftver

 • A Fences egy ikon rendező, rendszerező alkalmazás amivel pillanatok alatt csoportosíthatóak, kategorizálhatóak az ott található tartalmak. A Stardock terméke mélyreható beállítási opciókat biztosít.

  Fences 5.0.0.1

  A Fences egy ikon rendező, rendszerező alkalmazás amivel pillanatok alatt csoportosíthatóak, kategorizálhatóak az ott található tartalmak. A Stardock terméke mélyreható beállítási opciókat biztosít.

  olvasd tovább...

 • A Stardock Start11 a Windows rendszer Start menüjének, tálcájának konfigurálási, átrendezési feladataihoz, lecseréléséhez nagyszerű amivel a kinézetét tudjuk szerkeszteni. A szoftverrel akár csempe stílusban is megnyithatjuk a Start menüt, a keresősáv, textúra, az átlátszóság, az ikonok pozíciójának a jellemzőinek a személyre szabásához is hozzáférést biztosít, akár sokkal gyorsabban érhetünk el tartalmakat.

  Stardock Start11 2.0.3

  A Stardock Start11 a Windows rendszer Start menüjének, tálcájának konfigurálási, átrendezési feladataihoz, lecseréléséhez nagyszerű amivel a kinézetét tudjuk szerkeszteni. A szoftverrel akár csempe stílusban is megnyithatjuk a Start menüt, a keresősáv, textúra, az átlátszóság, az ikonok pozíciójának a jellemzőinek a személyre szabásához is hozzáférést biztosít, akár sokkal gyorsabban érhetünk el tartalmakat.

  olvasd tovább...

 • A WindowBlinds segítségével teljesen egyedivé teheted a Windows kinézetét, módosítható a vizuális megjelenés, az ikonok, ablak, képernyővédők és még számos konfiguráció támogatott.

  WindowBlinds 11.0.1.0

  A WindowBlinds segítségével teljesen egyedivé teheted a Windows kinézetét, módosítható a vizuális megjelenés, az ikonok, ablak, képernyővédők és még számos konfiguráció támogatott.

  olvasd tovább...

 • A CursorFX egy animált egérkurzorok létrehozásához elérhető program amivel a tartalmainkat importálni is tudjuk. A szoftverrel konfigurálhatóak az egérkurzorok tulajdonságai, effekezhetjük, illetve akár profi egérkattintás hangeffektusokat lehet azokhoz szerkeszteni. Egérmutató letöltéshez is.

  CursorFX 4.03

  A CursorFX egy animált egérkurzorok létrehozásához elérhető program amivel a tartalmainkat importálni is tudjuk. A szoftverrel konfigurálhatóak az egérkurzorok tulajdonságai, effekezhetjük, illetve akár profi egérkattintás hangeffektusokat lehet azokhoz szerkeszteni. Egérmutató letöltéshez is.

  olvasd tovább...

 • A Start8 egy egyedi megjelenést biztosító start menü program amivel helyettesíthető a Windows 8 csempe jellegű ezen szolgáltatása. Vele könnyebben navigálhatsz a gépen belül, teljesen egyedileg konfigurálható.

  Start8 1.56

  A Start8 egy egyedi megjelenést biztosító start menü program amivel helyettesíthető a Windows 8 csempe jellegű ezen szolgáltatása. Vele könnyebben navigálhatsz a gépen belül, teljesen egyedileg konfigurálható.

  olvasd tovább...