7+ Taskbar Tweaker Portable 5.15.0

A 7+ Taskbar Tweaker Portable egy ingyenes jártasabb számítógépes ismerettel rendelkező Windows futtatóknak hatékony Magyar nyelvű program. A Free alkalmazással konfigurálni tudjuk a Windows tálca tulajdonságait, illetve el lehet rejteni a Start menüt.

A szoftver egy különleges Windows konfiguráló amivel a tálca tulajdonságait lehet módosítani, rendszerezett menü listázással tudjuk azokat a szoftvereket megjeleníteni amiket egy munkafolyamathoz használunk. A 7+ Taskbar Tweaker Portable Magyar nyelven futtatható. Installálható változatban is beszerezhető.

A 7+ Taskbar Tweaker Portable letöltése után a szoftver felhasználói felületén ki tudjuk választani azt a nyelvet amelyiken a konfiguráló szoftvert futtatni szeretnénk. A telepítéshez kifejlesztett felületen ki lehet választanunk a futtatásához szükséges összetevőket, illetve az installálás típusát. A programból Portable, installálás nélkül futtatható verziót lehet készíteni ahol a futtatáshoz szükséges fájlokat egy mappába másolja amit akár több gépen is használhatunk.

A konfiguráló alkalmazás egy kategorizált indítófelületen támogatja, hogy ki tudjuk választani azt a tálca szerkesztéshez használható konfigurációt ami akár egérgörgetés tálca funkció futtatáshoz is hatékony.

A 7+ Taskbar Tweaker Portable akár a tálca elemeinek a csoportosított kezeléséhez is felhasználható amivel összevonhatóak, szétválaszthatóak csoportosítani tudjuk a tartalmakat, rendszerezhetőek.

Konfigurálható, hogy az óra meg tudja jeleníteni a másodperceket, engedélyezhető, illetve el is lehet távolítani az „asztal megjelenítése” menüpontot. El tudjuk rejteni a Start menüt.

Startup Manager konfiguráló funkciót a PC Services Optimizer, beállításjegyzék optimalizálót, konfiguráló megoldást a TweakPower Portable tartalmaz.

A 7+ Taskbar Tweaker Portable egy telepítés nélkül futtatható konfiguráló program amivel a Windows tálca tulajdonságait tudjuk módosítani. Ingyenes, Magyar nyelven is támogatja, hogy a Start menüt el lehessen rejteni, illetve az óra a másodperceket is mutassa.

7+ Taskbar Tweaker Portable

7+ Taskbar Tweaker Portable Összefoglaló:

 • konfiguráló program
 • nem kell installálni
 • Windows tálca jellemzőinek a szerkesztéséhez
 • tálca elemek csoportosításához, szétválasztásához
 • gyors billentyű parancs futtathatóság
 • jobb, középső, gördülő egérparaméterekkel is futtatható tálca események
 • Start menü elrejtése
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://ramensoftware.com/7-taskbar-tweaker
7+ Taskbar Tweaker Portable letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
7+ Taskbar Tweaker Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 7+ Taskbar Tweaker 5.15.02023-11-09 7+ Taskbar Tweaker 5.15.0 (0)
  A 7+ Taskbar Tweaker egy extra funkciókkal elérhető Windows konfiguráló program. A Free alkalmazással a Windows Tálcát lehet testre […]
 • Windows 11 Fixer 2.1.02022-04-12 Windows 11 Fixer 2.1.0 (0)
  A Windows 11 Fixer a számítógép felhasználói élményének a módosításához használható konfiguráló program ami az aktuálisan […]
 • Tweak UIX 0.20.02022-03-20 Tweak UIX 0.20.0 (0)
  A Tweak UIX egy haladó tudással rendelkező számítógép tulajdonoknak elérhető konfiguráló program. Windows 10, illetve 11 Windows […]
 • W10Privacy 5.0.0.02023-11-30 W10Privacy 5.0.0.0 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Process Lasso 12.4.3.142023-11-30 Process Lasso 12.4.3.14 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]