PC Services Optimizer 4.0.1047

A PC Services Optimizer egy különleges karbantartó szoftver, amivel optimalizálható az operációs rendszer. Neki köszönhetően nem csak hogy számos teljesítménybéli probléma szüntethető meg, hanem adminisztrálhatóak a háttérben futó Processek is. Startup Manager funkcióval, internet optimalizálóval, rendszer informálóval is rendelkezik.

Az alábbi karbantartó szoftver inkább Windows konfigurálási feladatok elvégzésére lett megtervezve, PC Services Optimizer megoldásával akár egyetlen kattintással tudsz teljesítmény javulást elérni. Ezt akár profil szerint lehet kiválasztani.

A PC Services Optimizer letöltését követően az alkalmazást csak telepíteni kell, majd ezt követően azonnal használható.

A szoftver funkcióit tekintve, rengeteg ma fontos lehetőség fedezhető fel, ahol általános információkat is kaphatsz az operációs rendszeredet illetően, ha némi plusz teljesítményre tartanál igényt, mindenképp érdemes kipróbálni.

A szoftverrel áttekinthető minden egyes olyan folyamat ami a háttérben fut, azokról nem csak hogy általános információval tud szolgálni a PC Services Optimizer hanem azok leállíthatóak, újraindíthatóak, definiálható, hogy automatikusan induljon e el a Windows betöltődésekor. Adott szolgáltatások felkutatásához egy beépített kereső funkciót is biztosít.

PC Services Optimizer – Indítópult kezelőt is tartalmaz

Automatikus rendszer optimalizáláskor, figyelembe veszi az internet beállításokat, a biztonsági összetevőket, illetve az összes fontosabb beállítást, amik jelentősebb teljesítmény romlást válthat ki nem megfelelő konfiguráció esetén.

A PC Services Optimizer erre két módszert biztosít, felfedezhető egy profil szerinti összeállítás, ahol kizárólag csak futtatni kell a szoftvert, illetve egy manuális mód, ahol te állíthatod össze hogy mely területeken szeretnéd ezt megtenni.

A PC Services Optimizer megoldásában felfedezhető még egy úgynevezett játék mód, ami akkor lehet hasznos ha nagyobb erőforrás igénnyel rendelkező játékok számára szeretnél optimális környezetet biztosítani.

A PC Services Optimizer Windows konfiguráló alapvetően kereskedelmi megoldás, néhány funkciója az ingyenes kiadás esetén nem érhető el. A teljes értékű változata azt a lehetőséget is támogatja, hogy saját magad tudj összeállítani olyan profilokat, amik a számodra fontos paramétereket tartalmazzák.

A Windows teljesítményének a javítására használhatod még a BeeDoctor nevű szoftvert, egy igen népszerű, ingyenes Windows konfigurációs eszköz a TweakPower, hasonló akár rendszer pucolási funkciókat is tartalmazó profi szoftver a Kerish Doctor ami Magyar nyelvű.

A PC Services Optimizer egy Windows konfiguráló szoftver, amivel akár profil szerint, egyetlen kattintással tudsz jobb teljesítményt kihozni az operációs rendszeredből. Nagyon egyszerű a használata.

PC Services Optimizer

PC Services Optimizer összefoglaló:

 • Windows konfiguráló alkalmazás
 • jelentős teljesítmény javulást érhetsz el vele
 • akár egy kattintással is használható
 • Az internet beállítások optimalizálásához
 • Rendszer információk megjelenítéséhez
 • Startup Manager funkció
 • Process Manager
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PC Services Optimizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
12,97 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WhatInStartup 1.352021-10-27 WhatInStartup 1.35 (0)
  A WhatInStartup egy telepítés nélkül futtatható indítópult kezelő amivel az automatikusan elinduló programokat lehet profi […]
 • PC Fresh 2021.7.02020-10-11 PC Fresh 2021.7.0 (0)
  A PC Fresh egy multifunkciós karbantartó szoftver amit a Windows rendszer konfigurálásához lehet használni. A szoftverrel […]
 • Windows 7 Manager 5.2.02019-06-20 Windows 7 Manager 5.2.0 (1)
  A Windows 7 Manager segítségével garantáltan ráncba tudod szedni a már nem ma telepített operációs rendszeredet. Egyetlen felületen […]
 • MyPC 9.6.0.02018-07-26 MyPC 9.6.0.0 (0)
  A MyPC nevű alkalmazással részletes információt szerezhetsz a számítógépedről, ahol hardveres, illetve szoftveres paramétereket is […]
 • Sys Optimizer 3.02017-04-04 Sys Optimizer 3.0 (0)
  Az Sys Optimizer egy általános karbantartási feladatokra tervezett Windows Optimalizáló szoftver, amivel törölhetőek a böngészők […]