Kerish Doctor 2023.4.95

A Kerish Doctor egy komplex megoldásokat biztosító karbantartó szoftver. A programmal tisztíthatóak a böngészők, a merevlemez, a regisztrációs adatbázis. Felfedezhető benne még egy Startup Manager, duplikátum kereső funkció. A program segítségével Windows konfigurálási lehetőségekhez is hozzá tudsz férni. Magyar nyelvű.

Egy igen népszerű, Magyar nyelvi támogatással bíró professzionális karbantartó szoftver a Kerish Doctor. A szoftverrel nem csak hogy karbantarthatóvá válik az operációs rendszer, hanem számos teljesítménybéli, illetve biztonsági problémára utaló jelenég is megszüntethető.

A Kerish Doctor letöltése után a szoftver telepítését követően azonnal indítható, ezután akár azonnal át tudja vizsgálni a számítógépet, javaslatokat tud tenni annak az érdekében, hogy megbízhatóbbá tudd tenni a Windows-t.

A Kerish Doctor által biztosított funkciókat külön menüpontokra bontva lehet elérni, közvetlenül így indíthatóak el. A szoftver néhány alapvető funkcióját automatikusan a háttérben futtatja, így valós időben tud jelentéseket biztosítani arról, hogy szükség van e beavatkozásra.

Kerish Doctor: Profi karbantartó alkalmazás

Az általános rendszer diagnosztikai feladatokon kívül felhasználható a böngészők pucolására akárcsak a KCleaner, a regisztrációs adatbázis optimalizálásához, a merevlemezen felhalmozódott fájlok törléséhez, itt akár duplikátum keresőt is igénybe vehetsz. A Kerish Doctor karbantartójában felfedezhető még egy Startup Manager, illetve egy programeltávolító funkció, amivel néhány kattintással távolíthatod el azokat a szoftvereket amikre már nincs szükséged.

A Kerish Doctor természetesen biztonsági megközelítésből is igen hasznos, mivel vele kilistázható minden adott a háttérben futó folyamat, ez hálózati tevékenységek esetén is teljes mértékben támogatott.

Az extra szolgáltatásai részeként a Kerish Doctor megoldásával készíthetsz biztonsági mentéseket, konfigurálható a környezeti menü. Amit a szoftver funkcionálisan nem tud arra nincs is szükség. Kezdőknek, illetve haladó ismeretekkel bíró PC tulajdonosok számára is ideális választás.

Helyette választhatod még a Windows Doctor, illetve az ingyenesen is elérhető Advanced SystemCare karbantartóját. Az egyik legnépszerűbb, egyben korszerű Windows optimalizálási lehetőségeket biztosító Tools a CCleaner, Portable változatban is elérhető.

A Kerish Doctor egy univerzális karbantartó szoftver, amivel az összes ma említésre méltó Windows karbantartási feladat elérhetővé válik, Ideális alapvető konfigurálási feladatokhoz is. Duplikátum keresővel, böngésző pucolóval, indítópult kezelővel, biztonsági mentések készítéséhez. Magyar nyelvű.

Kerish Doctor

Kerish Doctor összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Windows konfiguráló funkció
 • Startup Manager
 • Programeltávolító funkció
 • Duplikátum kereső
 • Böngésző tisztító
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.kerish.org/en/index.php
Kerish Doctor letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kerish Doctor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 19,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Professional 6.18.108382023-11-23 CCleaner Professional 6.18.10838 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • TweakPower 2.0472023-11-08 TweakPower 2.047 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 2.0472023-11-08 TweakPower Portable 2.047 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • WinTools.net Professional 23.12.12023-11-07 WinTools.net Professional 23.12.1 (0)
  A WinTools.net Professional nevű karbantartó szoftver segítségével komolyabb szakértelem hiányában tudod optimalizálni a Windows […]
 • WinZip System Utilities Suite 34.02023-09-13 WinZip System Utilities Suite 34.0 (0)
  A WinZip System Utilities Suite egy multifunkciós Windows feladatokhoz készített HDD, beállításjegyzék pucoló amivel akár értékes […]