Kerish Doctor 2017 4.65

A Kerish Doctor egy komplex megoldásokat biztosító karbantartó szoftver. A programmal tisztíthatóak a böngészők, a merevlemez, a regisztrációs adatbázis. Felfedezhető benne még egy Startup Manager, duplikátum kereső funkció. A program segítségével Windows konfigurálási lehetőségekhez is hozzá tudsz férni. Magyar nyelvű.

Egy igen népszerű, Magyar nyelvi támogatással bíró professzionális karbantartó szoftver a Kerish Doctor. A szoftverrel nem csak hogy karbantarthatóvá válik az operációs rendszer, hanem számos teljesítménybéli, illetve biztonsági problémára utaló jelenég is megszüntethető.

A Kerish Doctor letöltése után a szoftver telepítését követően azonnal indítható, ezután akár azonnal át tudja vizsgálni a számítógépet, javaslatokat tud tenni annak az érdekében, hogy megbízhatóbbá tudd tenni a Windows-t.

A Kerish Doctor által biztosított funkciókat külön menüpontokra bontva lehet elérni, közvetlenül így indíthatóak el. A szoftver néhány alapvető funkcióját automatikusan a háttérben futtatja, így valós időben tud jelentéseket biztosítani arról, hogy szükség van e beavatkozásra.

Az általános rendszer diagnosztikai feladatokon kívül felhasználható a böngészők pucolására akárcsak a KCleaner, a regisztrációs adatbázis optimalizálásához, a merevlemezen felhalmozódott fájlok törléséhez, itt akár duplikátum keresőt is igénybe vehetsz. A Kerish Doctor karbantartójában felfedezhető még egy Startup Manager, illetve egy programeltávolító funkció, amivel néhány kattintással távolíthatod el azokat a szoftvereket amikre már nincs szükséged.

A Kerish Doctor természetesen biztonsági megközelítésből is igen hasznos, mivel vele kilistázható minden adott a háttérben futó folyamat, ez hálózati tevékenységek esetén is teljes mértékben támogatott.

Az extra szolgáltatásai részeként a Kerish Doctor megoldásával készíthetsz biztonsági mentéseket, konfigurálható a környezeti menü. Amit a szoftver funkcionálisan nem tud arra nincs is szükség. Kezdőknek, illetve haladó ismeretekkel bíró PC tulajdonosok számára is ideális választás.

Helyette választhatod még a Windows Doctor, illetve az ingyenesen is elérhető Advanced SystemCare karbantartóját. Az egyik legnépszerűbb, egyben korszerű Windows optimalizálási lehetőségeket biztosító Tools a CCleaner, Portable változatban is elérhető.

A Kerish Doctor egy univerzális karbantartó szoftver, amivel az összes ma említésre méltó Windows karbantartási feladat elérhetővé válik, Ideális alapvető konfigurálási feladatokhoz is. Magyar nyelvű.

Kerish Doctor

Kerish Doctor összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Windows konfiguráló funkció
 • Startup Manager
 • Programeltávolító funkció
 • Duplikátum kereső
 • Böngésző tisztító
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.kerish.org/en/index.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kerish Doctor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Professional 5.342017-09-16 CCleaner Professional 5.34 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve […]
 • WinTools.net Professional 17.3.12017-03-12 WinTools.net Professional 17.3.1 (0)
  A WinTools.net Professional nevű karbantartó szoftver segítségével komolyabb szakértelem hiányában tudod optimalizálni a […]
 • TweakPower 0,041 Beta2017-09-25 TweakPower 0,041 Beta (0)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb […]
 • Windows Doctor 3.0.0.02017-07-06 Windows Doctor 3.0.0.0 (0)
  A Windows Doctor egy multifunkciós karbantartó szoftver, rendszer optimalizálási lehetőségekkel.Segítségével sokkal […]
 • WinTools.net Premium 17.3.12017-03-12 WinTools.net Premium 17.3.1 (0)
  A WinTools.net Premium egy multifunkciós karbantartó szoftver, rengeteg hasznos funkciót biztosít. Registry tisztító, Startup […]