Blog

A Windows által kezelt szolgáltatások optimalizálására hatékony a PC Services Optimizer

A program egy megfelelő ismeretekkel rendelkezőknek konfiguráló kiegészítő Windows operációs rendszert futtató számítógépekre amivel rugalmasabban lehet használni a gépet mivel optimalizálható vele a háttérben futtatott szolgáltatások. A PC Services Optimizer profilos beállításokkal használható, visszaállíthatóak az előzőleg elvégzett konfigurációs testre szabási feladatok.

A szoftverrel elvégzett Windows optimalizálási feladat vissza is vonható ha az operációs rendszer hibás működését váltotta ki egy letiltott, kikapcsolt szolgáltatás.

A szoftver futtatásához nem szükséges jelentősebb számítógépes tudás, a PC Services Optimizer egy több módszerrel is rendszerezhető felhasználói felületen támogatja, hogy azokat a szolgáltatásokat kilistázzuk amik az operációs rendszer Boot futásakor elindul, akár egy olyan alkalmazás részeként amik nem fontosak, ritkán futtatunk. A Windows konfigurálóval kiegészítővel a listázása után ki lehet azokat a folyamatokat választani amikre nincs szükség, azok eltávolíthatók, az esetenként használtakat le is lehet tiltani.

Windows által használt szolgáltatások optimalizálása

A programmal létrehozott beállításokat el tudjuk tárolni majd ha az operációs rendszert újra kellett telepíteni abban az esetben a program által elkészített profil beállítások importálása után azonnal az optimalizált paraméterekkel használható a PC. Egyszerre több profilt is létre hozhatunk, amik a számítógép használatakor egy adott munkafolyamathoz be tudod állítani. A szoftvert innen lehet beszerezni.

PC Services Optimizer – Konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Windows által kezelt szolgáltatások optimalizálására hatékony a PC Services Optimizer
Szerző
Leírás
Gyorsabbá tehető az operációs rendszer a Windows szolgáltatások optimalizálásával a PC Services Optimizer konfiguráló eszközzel.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá