Windows 10 konfiguráló - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Windows 10 konfiguráló

 • A FixMy10 egy igen hasznos Windows konfiguráló, javító eszköz amivel az operációs rendszer leggyakoribb hibái javíthatóak ki néhány egyszerű lépésben. A Free alkalmazást nem kell telepíteni, csak futtatni kell. Rengeteg szituációban hasznos lehet. Fájltársítási problémák megoldásához.

  FixMy10 2.1.2

  A FixMy10 egy igen hasznos Windows konfiguráló, javító eszköz amivel az operációs rendszer leggyakoribb hibái javíthatóak ki néhány egyszerű lépésben. A Free alkalmazást nem kell telepíteni, csak futtatni kell. Rengeteg szituációban hasznos lehet. Fájltársítási problémák megoldásához.

  olvasd tovább...

 • A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként lehet felhasználni. Az alkalmazással tisztítható, karbantartható a rendszerleíró, a böngészők, a merevlemez. Tartalmaz még duplikátum keresőt, feladat ütemező, rendszer informáló, indítópult kezelőt, helyi menü, Host fájl szerkesztőt. A Magyar nyelvű alkalmazás az összes fontosabb lehetőséget biztosítja annak az érdekében, hogy testre szabottan tudd használni a számítógépedet.

  Windows 10 Manager 3.1.1

  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként lehet felhasználni. Az alkalmazással tisztítható, karbantartható a rendszerleíró, a böngészők, a merevlemez. Tartalmaz még duplikátum keresőt, feladat ütemező, rendszer informáló, indítópult kezelőt, helyi menü, Host fájl szerkesztőt. A Magyar nyelvű alkalmazás az összes fontosabb lehetőséget biztosítja annak az érdekében, hogy testre szabottan tudd használni a számítógépedet.

  olvasd tovább...

 • A GameMode Windows 10 rendszerekre tervezett Free, vagyis ingyenes alkalmazása egy igen speciális Windows konfigurálási területre lett létrehozva. Vele lehetőség van egy igen egyszerű módszerrel erőforrást felszabadítani, így sokkal több teljesítmény marad olyan alkalmazásokhoz, játékokhoz amik nagyobb teljesítményt igényelnek. Akár gyorsítható, javítható a felhasználói élmény. A szoftver ezt a fölösleges szolgáltatások leállításával, illetve szüneteltetésével tudja megvalósítani.

  GameMode Windows 10 1.0.4

  A GameMode Windows 10 rendszerekre tervezett Free, vagyis ingyenes alkalmazása egy igen speciális Windows konfigurálási területre lett létrehozva. Vele lehetőség van egy igen egyszerű módszerrel erőforrást felszabadítani, így sokkal több teljesítmény marad olyan alkalmazásokhoz, játékokhoz amik nagyobb teljesítményt igényelnek. Akár gyorsítható, javítható a felhasználói élmény. A szoftver ezt a fölösleges szolgáltatások leállításával, illetve szüneteltetésével tudja megvalósítani.

  olvasd tovább...

 • A Tweak-10 egy Windows 10 operációs rendszerre létrehozott karbantartó szoftver, amivel egy kiváló konfigurálót is ki lehet próbálni. A programmal megjelenésbéli, illetve funkcionális beállításokat is eszközölhetsz. Tisztítható vele a merevlemez, optimalizálható a Registry, vagyis a beállításjegyzék. Rendszer informálóval, helyi menü kezelővel, alkalmazás blokkoló funkcióval. Licenc kulcs megjelenítésére is képes.

  Tweak-10 1.0

  A Tweak-10 egy Windows 10 operációs rendszerre létrehozott karbantartó szoftver, amivel egy kiváló konfigurálót is ki lehet próbálni. A programmal megjelenésbéli, illetve funkcionális beállításokat is eszközölhetsz. Tisztítható vele a merevlemez, optimalizálható a Registry, vagyis a beállításjegyzék. Rendszer informálóval, helyi menü kezelővel, alkalmazás blokkoló funkcióval. Licenc kulcs megjelenítésére is képes.

  olvasd tovább...

 • Az O&O ShutUp10 egy telepítés nélkül használható speciális konfiguráló eszköz, amivel több adatvédelmi szolgáltatás tiltható le, illetve konfigurálható. A szoftver használata gyakorlatilag nem igényel komolyabb ismeretet, egyszerű használni. A Free alkalmazással áttekinthetőek az aktuálisan alkalmazott konfigurációk, sőt opcionálisan biztonsági tanácsokat is tud nyújtani.

  O&O ShutUp10 1.6.1393

  Az O&O ShutUp10 egy telepítés nélkül használható speciális konfiguráló eszköz, amivel több adatvédelmi szolgáltatás tiltható le, illetve konfigurálható. A szoftver használata gyakorlatilag nem igényel komolyabb ismeretet, egyszerű használni. A Free alkalmazással áttekinthetőek az aktuálisan alkalmazott konfigurációk, sőt opcionálisan biztonsági tanácsokat is tud nyújtani.

  olvasd tovább...