Win10 All Settings 2.0.0.19

A Win10 All Settings egy Start menüként is használható Windows konfiguráló eszköz amivel még az operációs rendszer beállításaihoz is hozzá lehet férnünk. A szoftver nem igényel installációt, Windows 10 rendszeren futtatható. A beállításokhoz, karbantartási területekhez, illetve azokhoz a funkciókhoz amik nehezebben navigálhatóak. Free alkalmazás.

Sokkal hatékonyabban lehet a számítógépet futtatni ha a szükséges funkciókhoz gyorsabban férünk hozzá, ahhoz egy plusz szoftvert is használhatunk, ami a Win10 All Settings. Az Start menü, illetve konfiguráló kiegészítőként is használható.

A Win10 All Settings letöltése után ha használni szeretnénk, azt csak futtatni kell. A szoftver a tálcáról érhető el, ahol a támogatott funkciókat a helyi menüből lehet elérni, jobb egérgombbal.

Az alkalmazás meglepően sok funkcióval rendelkezik amivel az összes Windows területhez egy Start menü kiegészítőként lehet hozzáférnünk, onnan lehet az operációs rendszer beállításához szükséges szolgáltatásokat megtalálnunk, a testre szabási feladatokhoz.

Win10 All Settings rendelkezésre álló eszközök

Elindítható a Win10 All Settings megoldásával az operációs rendszer karbantartó funkciója, indítópanel, energiagazdálkodási szervek, Regedit, töredezettség mentesítés, ezek csak néhány a teljes funkciókínálatból.

A program jól tud jönni ha azonnal meg szeretnénk nyitni egy olyan Windows területet ahol valamilyen munkafolyamatot szeretnénk elvégezni. A szoftverrel hatékonyan lehet, áttekinthető módszerrel egy olyan alkalmazást futtatni ami a tálcán található, csekély erőforrással rendelkezik, illetve megbízható. Azok az eszközök válnak elérhetővé amiért beszereztük. Ingyenes, azonnal elindul a futtatás után. A Win10 All Settings konfiguráló nem képes a beállítások módosítására csak közvetlen hozzáférést biztosít azokhoz, ezen a területen az egyik legoptimálisabb megoldás. Konfiguráló alkalmazás Windows rendszerre a Tweak-10 megoldása, a Super Launcher Start menü alkalmazás.

A Win10 All Settings egy Start menü alkalmazás amivel az összes Windows beállítási terület megtalálható. Az alkalmazással a nehezebben elérhető szolgáltatások, illetve olyan eszközök is megtalálhatóak amikről egy átlagos felhasználó korábban nem használt. Ingyenes, nem kell telepíteni.

Win10 All Settings

Win10 All Settings Összefoglaló:

 • Start menü program
 • Windows beállítások eléréséhez
 • nem kell installálni
 • egyszerű használat
 • az összes szolgáltatás felfedezhető a kínálatában
 • Karbantartási funkciók eléréséhez
 • kezdőknek, haladóknak
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.wintools.info/index.php/win10-all-settings


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Win10 All Settings
Platform
Windows 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • O&O ShutUp10 1.6.13932017-11-04 O&O ShutUp10 1.6.1393 (0)
  Az O&O ShutUp10 egy telepítés nélkül használható speciális konfiguráló eszköz, amivel több adatvédelmi szolgáltatás tiltható le, […]
 • TweakPower 1.158 Beta2020-09-21 TweakPower 1.158 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 1.158 Beta2020-09-21 TweakPower Portable 1.158 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Sysinternals Suite 2020.09.172020-09-19 Sysinternals Suite 2020.09.17 (0)
  A Sysinternals Suite egy átfogó szoftvercsomag, amivel a Windows konfigurálható, illetve karbantartható. A letölthető ZIP tartalma […]
 • HDCleaner 1.305 Beta2020-09-07 HDCleaner 1.305 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]