Blog

Win10 All Settings: Konfiguráló alkalmazás Windows 10 rendszerre

Az alkalmazás nevéből is érthető hogy mire is használható ez az ingyenes szoftver, az összes Windows 10 beállítási területhez hozzá lehet férni. Nem kell installálni, csak futtatni szükséges. A Win10 All Settings egy alap eszközzel használható Start Menüként is rendelkezésre áll.

Windows rendszert futtatóknak egy plusz kiegészítő amivel gyorsabban lehet elérni az operációs rendszer beállításait, azt egy alkalmazással lehet megnyitni. A telepítés nélkül használható Win10 All Settings felületén az operációs rendszer megjelenéséhez, biztonsági beállításokhoz, funkcionális eszközökhöz, az indítópulthoz, biztonsági mentés és visszaállítás panelhez is hozzá lehet férni.

A Win10 All Settings egy kiválóan optimalizált felszínen támogatja, hogy a szükséges beállítási területet hatékonyabban indíthassuk el. A szoftver a futtatás után a helyi menü kezelő alkalmazásokra jellemző módszerrel képes elérhetővé tenni az integrált Windows beállítások hozzáférési felületét.

A tálcáról érhetjük el amire jobb egérgombbal kattintva lehet az említett beállítás gyorsindító eszköztárat elérni.

Ha alkalmazással szeretnéd a Windows összes beállítást megtalálni, egy alternatív Start menü kiegészítőre van szükséged, akkor a Win10 All Settings nevű programot javasolt használnunk. A telepítés nélkül futtatható program innen szerezhető be.

Win10 All Settings – Konfiguráló Windows 10 rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Win10 All Settings: Konfiguráló alkalmazás Windows 10 rendszerre
Szerző
Leírás
Telepítés nélkül használható konfiguráló amit start menü eszközként használhatunk, a Win10 All Settings egy hatékony program bárkinek aki egy kevés pluszt szeretne kihozni az adott területből.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá