Blog

A CCleaner Karbantartó szoftver kezdőképernyőjének konfigurálása

A karbantartó szoftverrel akár javíthatjuk a Windows operációs rendszer stabilitását, a már szükségtelen fájlok kutathatóak fel. A CCleaner törli az érvénytelen Registry értékeket, a gyorsítótárat, az egyik leghatékonyabb program a nagyobb tárterületet foglaló szükségtelen fájlok felkutatásához. A Windows erőforrásának felszabadításhoz hatékony szoftver kezdőképernyőjét is konfigurálhatjuk.

Hatékony Windows tisztítási funkciókkal futtatható karbantartó szoftver amivel akár a lelassult számítógépek teljesítményoptimalizálási feladataiban az illesztőprogramokat is frissíthetjük. A CCleaner lemezkarbantartóval a feladat előzmények, illetve gyorsítótárak kereshetőek meg. Az azonos fájlok felkutatása rengeteg időt igényel, a karbantartó szoftverrel akár tartalom alapján tudjuk sokkal kényelmesebben a duplikátum fájlokat akár exportálható módszerrel felkutatni. Egy csoportosított Registry tisztító kezelőfelületen tudjuk a fölösleges értékeket felkutatni, amivel a hosszabb válaszidő, illetve magas processzor erőforrás használat is megakadályozható.

Kezdőképernyő konfigurálás

A merevlemez tárkapacitásának növeléséhez is profi karbantartó szoftver kezdőképernyőjét is konfigurálhatjuk. Az alkalmazás alapvető szolgáltatásainak személyre szabásával akár a tapasztalatlan felhasználók is egyetlen paranccsal tudják a már nem kellő gyorsítótár fájlokat eltávolítani. A kezelőfelület újrakonfigurálásához a beállítás funkciónál választható ki az egyéni tisztítás, illetve a Healt Check fül amivel akár közvetlenül átvizsgálhatjuk az operációs rendszert.

Egy merevlemez tisztítási feladatokhoz profi karbantartó szoftver amivel komplex PC gyorsítás érhető el a programok feladat előzményeinek a törlésével. A CCleaner funkcióvezérlő felületén a kezdőképernyőt is konfigurálhatjuk. Innen szerezhető be.

CCleaner – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A CCleaner Karbantartó szoftver kezdőképernyőjének konfigurálása
Szerző
Leírás
A CCleaner Karbantartó szoftver kezdőképernyőjét is újrakonfigurálhatjuk amivel akár biztonságosabban, optimálisabb erőforrással használható a Windows operációs rendszer.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá