Blog

Ingyenes Windows tálca szerkesztő program a 7+ Taskbar Tweaker

Egy ingyenesen beszerezhető konfiguráló amivel a Windows tálca tulajdonságait lehet szerkesztenünk. A 7+ Taskbar Tweaker, az óra, a Start Menü, illetve „az asztal megjelenítése” funkció konfigurálásával tudjuk több feladatra használni a számítógépet.

A program egy Windows tálca szolgáltatás szerkesztéséhez használható konfiguráló program ami rengeteg kiegészítőt támogat amit az operációs rendszer, illetve a beállításjegyzék nem tartalmaz. A 7+ Taskbar Tweaker Windows konfiguráló szoftver a tálcán megjelenített ablakok paraméterinek módosításához több különleges funkciót is biztosít.

Windows tálcabeállítások eredményes konfigurálásához

A tálca elemeinek konfigurálási tevékenységéhez előre integrált funkciókat egy Magyar nyelvű felhasználói felületen lehet kiválasztanunk ahol az óra tulajdonságait is testre lehet szabni. Az asztal megjelenítése menü kiegészítő, illetve a Start menü is elrejthető. Akár az óra másodpercek megtekintéséhez, illetve elrejtéséhez is támogat beállítást. A program a Windows futtatása, illetve a használatakor megnyitott, tálca ablakokra való kattintási paramétereihez funkciókat lehet készíteni, a középső, a jobb egérkattintás, egérgörgő, „egérrel fölé állás” feladatokhoz. Az ingyenes Windows tálca konfiguráló szoftver a 7+ Taskbar Tweaker hordozható, illetve telepíthető kiadásban is beszerezhető.

7+ Taskbar Tweaker – Windows konfiguráló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes Windows tálca szerkesztő program a 7+ Taskbar Tweaker
Szerző
Leírás
Korszerű Windows tálca konfiguráló program a 7+ Taskbar Tweaker.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá