Adatvédelmi testre szabási feladatokhoz is futtatható a Tweak UIX konfiguráló program

A szoftver egy adatvédelmi, telemetriai eszközökhöz is modern App amivel egy felhasználóbarát módszerrel elérhető paraméterekkel tudjuk letiltani, illetve kikapcsolni azokat a Windows szolgáltatásokat amik a számítógépes szokásainkról tud adatokat továbbítani. Az ingyenes Tweak UIX Windows 10, illetve 11 operációs rendszereken futtatható.

Az ingyenesen használható konfiguráló programmal engedélyezhetőek, kikapcsolhatóak, illetve letilthatóak azok a szolgáltatások amik az operációs rendszer teljesítményére hátrányos, csak adott munkafolyamatokhoz esetenként futtattuk.

Számos extra konfigurálási munkafolyamathoz használható aminek a paramétereit egy Template fájlban el tudjuk tárolni. Sokkal gyorsabban lehet a kipróbáló számára ideális jellemzőkkel akár egy másik Windows operációs rendszert futtató gépen elérni.

Windows tulajdonságok szerkesztéséhez

Rendszer visszaállítási pontokat készíthetünk, kikapcsolható, illetve uninstallálhatjuk a Widgeteket, Windows 11 operációs rendszert futtatók a fájlkezelő alkalmazást a Windows 10 rendszerre tervezett változatra tudják kicserélni.

A szoftver a Windows Hyper-V, a Windows tálcához, illetve a Windows Update szolgáltatással installált hibás tartalmak törléshez használhatjuk. Az akár egy cserélhető Flash adathordozóról is használható konfiguráló program a Tweak UIX innen szerezhető be ami Windows 10, illetve 11 operációs rendszereken futtatható.

Tweak UIX – Konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Adatvédelmi testre szabási feladatokhoz is futtatható a Tweak UIX konfiguráló program
Szerző
Leírás
Telemetriai, adatvédelmi funkciók konfigurálásához választható a Tweak UIX.

Kapcsolódó szoftverek