MaxLauncher 1.20.0.0

A MaxLauncher egy speciális Windows konfiguráló eszköz, fájlkezelő program, amivel lehetőséged van arra hogy adott alkalmazásokat, fájlokat tudj megnyitni gyorsbillentyűparancsok hozzáadásával. Nagyon egyszerű a használata, Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Ez a remek, ingyenesen elérhető alkalmazás sokkal egyszerűbbé tudja tenni a számodra, hogy gyorsabban, egyszerűbben lehessen adott alkalmazásokat, vagy akár Windows mappákat megnyitni. A MaxLauncher az egyszerűbb megoldásoktól kezdve a komplexebb módszerekkel befejezőleg mindent támogat. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változata is létezik.

A MaxLauncher letöltése után egy telepítőfájlt kapsz, amit ugyanúgy kell telepíteni mint bármely hasonló alkalmazást, ezután azonnal neki is láthatsz a használatának.

A MaxLauncher megnyitása után az első lépésben létre kell hozni egy konfigurációs fájlt, a szoftver ebben fogja elmenteni a későbbiekben azokat a beállításokat, gyorsbillentyűparancsokat amiket hozzáadsz. Ha ez megtörtént az alkalmazás gyakorlatilag használható állapotba került.

Ha egy adott mappát, vagy fájlt szeretnél vele megnyitni billentyűkombinációs paranccsal, csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a billentyűt amihez hozzá szeretnéd rendelni, itt jobb egérgombbal kell kiválasztani, majd a szerkesztés menüponton belül adható hozzá az a fájl, mappa aminek az elérését szeretnéd egyszerűsíteni. Leírásokat, saját nevet fűzhetsz hozzá, így később egyszerűbben módosítható ha szükségessé válik.

Alkalmazások indítása a MaxLauncher segítségével:

Szerencsére a MaxLauncher nem csak ilyen jellegű fájlkezelési feladatokat támogat, opcionálisan akár egy korábban telepített alkalmazást is el lehet vele indítani, itt a korábban említett lépéssorozatot kell csak követni. A szoftverrel gyorsbillentyűs paranccsal indíthatsz el szinte bármilyen programot, böngészőt, levelező klienst, vagy akár szövegszerkesztőt.

A MaxLauncher teljesen ingyenesen érhető el, a hasonló konfigurálókkal ellentétben sokkal frappánsabb, felhasználóbarátabb megoldást biztosít.

Helyette használhatod még a Perfect Keyboard Free, illetve a Wise HotKey nevű szoftvert, vagy az EvoKeys keyboard megoldását.

A MaxLauncher nevű alkalmazással gyorsbillentyű parancsokkal tudsz elindítani adott alkalmazásokat, vagy akár mappákat érhetsz el automatikusan egyetlen parancs kiadásával. A szoftvert kifejezetten egyszerű használni, Windows 10 rendszeren is futtatható, hordozható változatban is elérhető.

MaxLauncher

MaxLauncher Összefoglaló:

 • Gyorsbillentyű program
 • alkalmazások indításához
 • Mappák, fájlok egyszerűbb eléréséhez
 • nagyon egyszerű használni
 • menthető beállítások
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MaxLauncher
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MaxLauncher Portable 1.14.0.02017-11-03 MaxLauncher Portable 1.14.0.0 (0)
  A MaxLauncher Portable egy különleges Hotkey program, amivel előre meghatározott definíció szerint tudsz alkalmazásokat elindítani. […]
 • Win10 All Settings 2.0.0.182020-09-19 Win10 All Settings 2.0.0.18 (0)
  A Win10 All Settings egy Start menüként is használható Windows konfiguráló eszköz amivel még az operációs rendszer beállításaihoz is […]
 • Sysinternals Suite 2020.09.172020-09-19 Sysinternals Suite 2020.09.17 (0)
  A Sysinternals Suite egy átfogó szoftvercsomag, amivel a Windows konfigurálható, illetve karbantartható. A letölthető ZIP tartalma […]
 • Nirlauncher 1.23.312020-09-14 Nirlauncher 1.23.31 (0)
  A Nirlauncher egy telepítést nem igénylő számos hasznos Toolst tartalmazó programcsomag. A fontosabb lehetőségeit tekintve tartalmaz […]
 • TweakPower 1.157 Beta2020-09-14 TweakPower 1.157 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]