Wise HotKey 1.2.6.56

A Wise HotKey nevű alkalmazás segítségével sokkal egyszerűbben tudod navigálni a számítógépedet, adott területekhez billentyűkombinációs parancsokkal tudsz hozzáférni. Nagyon egyszerű a használata, Magyar nyelven is tud.

Ha rengeteg alkalmazást, esetleg fájlt tárolsz a számítógépeden, igen nehéz egy adott tartalmat elérni, ahhoz navigálni. Itt egy speciális egyben igen hasznos szoftver a Wise HotKey. A programnak köszönhetően Billentyűkombinációs parancsokkal tudsz elérni adott mappákat, vagy Windows szolgáltatásokat.

A Wise HotKey letöltése után az alkalmazás szinte pillanatok alatt installálható, amit követően egy nagyon egyszerű, egyben könnyen konfigurálható kezelőfelület fogad.

A Wise HotKey Magyar nyelven is használható, így a legfontosabb testre szabási lehetőségeket könnyedén el lehet végezni. Talán az egyetlen negatívuma, hogy kereskedelmi termékről van szó, időkorlátozással próbálható ki.

Az alkalmazás, vagyis a Wise HotKey használata nagyon egyszerű: Az indítása után az indítófelületen konfigurálható, hogy mely Windows szolgáltatáshoz, vagy mappához szeretnél ilyen jellegű hozzáférési lehetőséget hozzárendelni, itt néhány alapértelmezett beállítást is biztosít, természetesen ezeket bárki módosítani tudja. Definiálható hozzá adott mappához való hozzáférés, alkalmazás indítási opció, vagy akár Windows szolgáltatás indítása. Itt külön maga a felhasználó választhatja ki hogy milyen billentyűkombinációkkal lehessen azokat elindítani, elérni.

A szoftver a szóban forgó lehetőségeken kívül egyéb beállítást nem tartalmaz.

Az alkalmazás által említett funkció koránt sem tekinthető újdonságnak, mivel ma már szinte bármilyen szoftver támogatja annak a lehetőségét, hogy egy felhasználó által szükségesnek tartott funkcióhoz ilyen módon is hozzá lehessen férni, ezzel kényelmesebbé, rugalmasabbá téve a használatát.

A Wise HotKey egy rendkívül hasznos segédalkalmazás, amivel billentyűkombinációkkal tudsz elindítani alkalmazásokat, megnyitni mappákat, elindítani Windows szolgáltatásokat. Magyar nyelvi támogatással.

Wise HotKey

Wise HotKey összefoglaló:

 • Billentyűkombinációkkal indíthatsz el vele adott feladatokat
 • egyszerű használat
 • minimális konfigurációt igényel
 • felhasználóbarát megtervezés
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.wisecleaner.com/wise-hotkey.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Wise HotKey
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Care 365 5.5.82020-09-18 Wise Care 365 5.5.8 (1)
  A Wise Care 365 rendszer karbantartó szoftver ami, jelszó menedzsert, merevlemez tisztítót, registry, illetve böngésző pucolót is […]
 • Wise Care 365 Pro 5.5.82020-09-18 Wise Care 365 Pro 5.5.8 (0)
  A Wise Care 365 Pro prémium rendszer karbantartó alkalmazás amivel gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető a számítógép. Ez a kiadás a […]
 • Wise Care 365 Portable 5.5.82020-09-18 Wise Care 365 Portable 5.5.8 (0)
  A Wise Care 365 Portable ideális eszköz arra hogy a lassult, teleszemetelt rendszeren optimalizálási lépéseket tudj végrehajtani, […]
 • Wise Folder Hider 4.3.52020-09-09 Wise Folder Hider 4.3.5 (2)
  A Wise Folder Hider USB titkosítást, meghajtó elrejtést támogató ingyenes alkalmazás, amivel a számodra fontos mappák, illetve egyéb […]
 • Wise Folder Hider Portable 4.352020-09-09 Wise Folder Hider Portable 4.35 (0)
  A Wise Folder Hider Portable meghajtó titkosító, elrejtő Free szoftver amivel bizalmas adatokat, mappát tudsz elérhetetlenné tenni az […]