Billentyűkombinációt támogató szoftverek - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Billentyűkombináció

 • A Bandicam videó felvevő, Screenshots készítő alkalmazás amivel az asztali tevékenységed rögzíthető. Kipróbálni elsősorban játék fanatikusok számára javasoljuk, mivel a beállítások arra optimalizáltak, billentyű kombinációkkal is irányítható. Magyar nyelvű. Képlopásokhoz kötelező. A videó felvétel remekül konfigurálható az aktuális feladathoz amit végrehajtunk. 

  Bandicam 5.1.1.1837

  A Bandicam videó felvevő, Screenshots készítő alkalmazás amivel az asztali tevékenységed rögzíthető. Kipróbálni elsősorban játék fanatikusok számára javasoljuk, mivel a beállítások arra optimalizáltak, billentyű kombinációkkal is irányítható. Magyar nyelvű. Képlopásokhoz kötelező. A videó felvétel remekül konfigurálható az aktuális feladathoz amit végrehajtunk. 

  olvasd tovább...

 • A Wise HotKey nevű alkalmazás segítségével sokkal egyszerűbben tudod navigálni a számítógépedet, adott területekhez billentyűkombinációs parancsokkal tudsz hozzáférni. Nagyon egyszerű a használata, Magyar nyelven is tud.

  Wise HotKey 1.2.6.56

  A Wise HotKey nevű alkalmazás segítségével sokkal egyszerűbben tudod navigálni a számítógépedet, adott területekhez billentyűkombinációs parancsokkal tudsz hozzáférni. Nagyon egyszerű a használata, Magyar nyelven is tud.

  olvasd tovább...

 • A MyImgur egy kifejezetten egyszerűen használható képlopó szoftver, amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. Az alábbi Free alkalmazás abban is támogat, hogy a vele elkészített Screenshotokat meg tudd osztani. Az így létrehozott linkek mások által elérhetővé tehető. Billentyűkombinációkkal is vezérelhető, menteni, PNG, JPEG formátumba tud.

  MyImgur 3.93

  A MyImgur egy kifejezetten egyszerűen használható képlopó szoftver, amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. Az alábbi Free alkalmazás abban is támogat, hogy a vele elkészített Screenshotokat meg tudd osztani. Az így létrehozott linkek mások által elérhetővé tehető. Billentyűkombinációkkal is vezérelhető, menteni, PNG, JPEG formátumba tud.

  olvasd tovább...

 • A VSDC Free Screen Recorder egy képernyővideó készítő/ videó képlopó free alkalmazás amivel megörökíthető a szóban forgó terület. Választható minőség és billentyűkombinációs vezérelhetőség jellemzi.

  VSDC Free Screen Recorder 1.2.2.102

  A VSDC Free Screen Recorder egy képernyővideó készítő/ videó képlopó free alkalmazás amivel megörökíthető a szóban forgó terület. Választható minőség és billentyűkombinációs vezérelhetőség jellemzi.

  olvasd tovább...

 • Az EvoKeys nevű Free alkalmazással, billentyűkombinációkkal vezérelheted a számítógépedet. Vele hozzáférhetsz mappákhoz, újraindíthatod a gépedet, de akár szoftvereidet is el tudod indítani.

  EvoKeys 0.2 Build 703

  Az EvoKeys nevű Free alkalmazással, billentyűkombinációkkal vezérelheted a számítógépedet. Vele hozzáférhetsz mappákhoz, újraindíthatod a gépedet, de akár szoftvereidet is el tudod indítani.

  olvasd tovább...