MyImgur 3.93

A MyImgur egy kifejezetten egyszerűen használható képlopó szoftver, amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. Az alábbi Free alkalmazás abban is támogat, hogy a vele elkészített Screenshotokat meg tudd osztani. Az így létrehozott linkek mások által elérhetővé tehető. Billentyűkombinációkkal is vezérelhető, menteni, PNG, JPEG formátumba tud.

Az asztali tevékenységek megörökítésére rengeteg megoldás létezik alkalmazások formájában, ezek között találhatóak célspecifikus megoldások, amik némileg több funkciót is biztosítanak a szóban forgó feladaton kívül. Ilyen a MyImgur megoldása is.

Maga a MyImgur egy spéci screenshot készítő, ami abban tér el a hasonló programoktól, hogy egy munkafolyamaton belül a vele elkészített képernyőmentéseket meg is lehet osztani.

A szoftver a telepítésekor néhány alapvető információ megadását igényli, ami után egy áttekinthető, jól navigálható felhasználói felület fogad, azonnal kezdeményezhető az első képlopás. Természetesen ha nem akarod telepíteni, a MyImgur letölthető hordozható változatban is.

A képernyőmentés kezdeményezésére több módszert is biztosít. Ezt a kezelőfelületén is el lehet érni, vagy akár a beállítások panelon engedélyezett billentyűparancsok megadásával. A beállításoknál számos változót meg lehet neki adni, többek között azt hogy a MyImgur milyen formátumban mentsen, a kép felbontása, minősége, de akár a méret is limitálható.

Képlopásnál, tud egy adott területet rögzíteni, aktív ablakot, olyan definíció alapján amire csak szükség lehet. Az elkészült képeket automatikusan meg is lehet osztani, ami után egy hivatkozást is elérhetővé tesz, ezt el lehet küldeni akár E-mail-ben. A MyImgur kezelőfelületét külön témák segítségével lehet egyedivé tenni.

A képlopáson kívül a fotók megosztását is támogatja a PicPick, ami ezen kívül még egy igen fejlett képszerkesztőt is kapott. Szintén az egyszerűségre koncentrál az oCam, ő már arra is alkalmas hogy videó felvételeket lehessen készíteni. Prémium megoldásként az Ashampoo Snap használható.

A MyImgur egy screenshot készítő szoftver, amivel a vele készített képeket meg is tudod osztani. PNG, illetve JPEG formátumban ment, billentyűkombinációkkal is kezdeményezhető a használata.

MyImgur

MyImgur összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • képmegosztó funkció
 • hordozható változatban is elérhető
 • egyszerű kezelhetőség
 • testre szabható
 • skinezhető
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://myimgur.eden.fm/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MyImgur
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MyImgur Portable 3.932016-10-23 MyImgur Portable 3.93 (0)
  A MyImgur Portable egy speciális képlopó szoftver, amivel könnyedén készíthetsz screenshotokat az asztali tevékenységedről. Az […]
 • Screenshot Captor 4.36.22020-01-25 Screenshot Captor 4.36.2 (0)
  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó […]
 • PicPick 5.1.82021-09-08 PicPick 5.1.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • ScreenHunter Free 7.0.4392021-07-26 ScreenHunter Free 7.0.439 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]
 • Screenrec 0.1.882020-10-17 Screenrec 0.1.88 (0)
  A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet […]