Képlopók

hyperShot 1.0.0

A hyperShot egy kényelmes, Windows rendszerekre tervezett képlopó program. Az alábbi szoftverrel az elkészített képernyőmentések megosztására is lehetőséged van akár az Imgur hálózatán. Free alkalmazás ( Ingyenes ). JPEG formátumban ment.

Itt egy csekély mérettel rendelkező alapvető lehetőségeket biztosító képlopások végrehajtására ideális szoftver a hyperShot. Ingyenes, egyszerű használni.

A hyperShot letöltése után a szoftver telepítését követően a program automatikusan fut a háttérben, szinte bármikor kezdeményezhető a képernyőmentés készítése.

A hyperShot több módszer szerint is támogatja, hogy képernyőmentést tudj készíteni. A szoftver elérhető a tálcáról vagy akár külön billentyűparancsokkal is kezdeményezhető a számodra fontos terület megörökítése.

A hyperShot nevű alkalmazással az elkészült fotó azonnal meg is osztható, több ma népszerű oldalon, többek között az Imgur hálózatán, a kapott hivatkozást azonnal meg is oszthatod a barátaiddal. Természetesen ezt a funkciót nem kötelező igénybe venni, külön engedélyezhető, vagy letiltható.

A program nem igényel komolyabb beállítást, megadható a számára a mentési útvonal, illetve a használata előtt saját billentyűkombinációs parancsokat lehet hozzárendelni, így azzal nem csak elindítható a szoftver hanem célspecifikus képernyőmentéseket is készíthetsz.

A hyperShot teljes képernyős, illetve manuális opciókat biztosít. A szoftver JPEG formátumban tud menteni, akik számára a kimeneti jellemző nem lenne megfelelő, azt bármilyen képkonvertáló alkalmazással át lehet alakítani.

Képernyőmentések készítésére használhatod még a Greenshot, az IceCream Screen Recorder nevű alkalmazást, az utóbbi programmal akár képszerkesztési feladatokat is el lehet végezni. Talán a kategória egyik legnépszerűbb képkezelője a PicPick, vele szintén lehetőség van képek szerkesztésére, illetve megosztási feladatokra. Szintén ingyenes. Ha Videó formátumban szeretnél képlopásokat készíteni, erre az egyik legnépszerűbb program a Bandicam. Magyar nyelven is használhatod.

A hyperShot egy JPEG formátumot támogató ingyenes képernyőmentések készítésére használható szoftver. Nagyon egyszerű használni, billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Képmegosztó funkciót is tartalmaz a kipróbálói számára.

hyperShot

hyperShot összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • JPEG formátumban ment
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • alapvető beállításokat igényel csak
 • képmegosztó funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Kuzat/hyperShot


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
hyperShot
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenHunter Free 7.0.4852023-01-30 ScreenHunter Free 7.0.485 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]
 • Screenshot Captor 4.36.22022-08-04 Screenshot Captor 4.36.2 (0)
  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó […]
 • MyImgur 3.95.22022-02-13 MyImgur 3.95.2 (0)
  A MyImgur egy kifejezetten egyszerűen használható képlopó szoftver, amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. Az alábbi […]
 • ScreenToGif 2.14.12018-08-11 ScreenToGif 2.14.1 (0)
  A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali […]
 • Lightscreen 2.42016-12-25 Lightscreen 2.4 (0)
  A Lightscreen egy egyszerűen kezelhető képlopások készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás, JPG, PNG, BMP formátumban […]

Szólj hozzá