Hyper - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Hyper

 • A HyperSnap egy ideális eszköz arra hogy meg tudjuk örökíteni a monitorunkon zajló eseményeket. Különlegessége, hogy egyetlen alkalmazáson belül képszerkesztőt is kapunk, amivel még közvetlenül a fájl mentése előtt azt módosítani lehet. Képlopáshoz elengedhetetlen.

  HyperSnap 8.16.05

  A HyperSnap egy ideális eszköz arra hogy meg tudjuk örökíteni a monitorunkon zajló eseményeket. Különlegessége, hogy egyetlen alkalmazáson belül képszerkesztőt is kapunk, amivel még közvetlenül a fájl mentése előtt azt módosítani lehet. Képlopáshoz elengedhetetlen.

  olvasd tovább...

 • A hyperShot egy kényelmes, Windows rendszerekre tervezett képlopó program. Az alábbi szoftverrel az elkészített képernyőmentések megosztására is lehetőséged van akár az Imgur hálózatán. Free alkalmazás ( Ingyenes ). JPEG formátumban ment.

  hyperShot 1.0.0

  A hyperShot egy kényelmes, Windows rendszerekre tervezett képlopó program. Az alábbi szoftverrel az elkészített képernyőmentések megosztására is lehetőséged van akár az Imgur hálózatán. Free alkalmazás ( Ingyenes ). JPEG formátumban ment.

  olvasd tovább...

 • A HyperCam nevű alkalmazás videó formájában képes megörökíteni minden folyamatot ami az asztalunkon zajlik. Profi videó képlopó.

  HyperCam 4.0.1511.06

  A HyperCam nevű alkalmazás videó formájában képes megörökíteni minden folyamatot ami az asztalunkon zajlik. Profi videó képlopó.

  olvasd tovább...

 • A HyperCam Portable egy egyszerűen kezelhető képlopó szoftver amely minden mozzanat azonnali megörökítésére képes ami az asztali környezetünkben zajlik.  

  HyperCam Portable 3.6.1311.20

  A HyperCam Portable egy egyszerűen kezelhető képlopó szoftver amely minden mozzanat azonnali megörökítésére képes ami az asztali környezetünkben zajlik.  

  olvasd tovább...