ScreenHunter Free 7.0.661

A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP képformátumban tudod megörökíteni a PC-den történő tevékenységeket. Minimális beállítást igényel. Free alkalmazásként használható az alábbi képlopó program.

Egy nagyon egyszerűen használható képlopó alkalmazás a ScreenHunter Free, amivel szabadon, szinte bármilyen asztali tevékenységről képernyőmentést tudsz készíteni. Kezdőknek, haladóknak egyaránt kedvez.

A ScreenHunter Free letöltése után egy standard, hagyományos telepítési folyamat kezdődik, amit követően egy igen egyszerű, minimalista felhasználói felület fogad, ahol akár azonnal munkára is fogható. A ScreenHunter Free szinte bármilyen asztali tevékenység képlopás formájában történő megörökítését támogatja. Itt egy aktív ablak, teljes képernyő, vagy akár szabad kézzel jelölhető ki az a terület amit meg szeretnél örökíteni.

A ScreenHunter Free beszerezhető prémium változatban is, ami többek között azt is támogatja, hogy videó felvétel formájában örökíts meg adott folyamatokat.

Gyorsbillentyűs parancsokkal is elindítható a ScreenHunter Free

Igaz a ScreenHunter Free nem támogat annyi extra funkciót amit a nagyobb márkásabb képlopó alkalmazások biztosítanak, ha az azonnali eredmények híve vagy érdemes kipróbálni mivel ingyenes. A szoftver támogatja, hogy akár billentyűkombinációs parancsokkal is kezdeményezd a képlopások készítését, itt külön a beállításoknál konfigurálható, testre szabható. GIF, JPEG, BMP formátumban tud menteni.

Az extra opciók részeként a konfigurációs panelon módosítható a mentési útvonal, automatikusan nevet lehet hozzárendelni az elkészült fotóhoz.

Hasonló feladatra tervezett segédalkalmazás a PicPick, belőle elérhető hordozható változat, tartalmaz egy beépített képszerkesztőt, illetve arra is ideális hogy egy munkafolyamaton belül az elkészített fotót meg tudd osztani. Videó felvevő funkciót a Bandicam megoldása biztosít. Az egyik legnépszerűbb a saját kategóriájában.

A ScreenHunter Free egy ingyenes képlopó szoftver, amivel egyszerűen, rugalmasan tudsz képernyőmentéseket készíteni. Menteni JPG, BMP, GIF formátumban tud. Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Mivel bárki számára szabadon hozzáférhető mindenképp érdemes kipróbálni.

ScreenHunter Free

ScreenHunter Free Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • nagyon egyszerű használni
 • JPEG, GIF, BMP formátumban tud menteni
 • Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Minimális beállítást igényel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.wisdom-soft.com/products/screenhunter.htm

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
ScreenHunter Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenHunter Plus 7.0.12652021-12-13 ScreenHunter Plus 7.0.1265 (0)
  A ScreenHunter Plus nevű alkalmazással képlopásokat, videó felvételeket tudsz készíteni az asztali tevékenységedről. A szoftverrel […]
 • ScreenToGif 2.14.12018-08-11 ScreenToGif 2.14.1 (0)
  A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali […]
 • hyperShot 1.0.02017-09-17 hyperShot 1.0.0 (0)
  A hyperShot egy kényelmes, Windows rendszerekre tervezett képlopó program. Az alábbi szoftverrel az elkészített képernyőmentések […]
 • SnapAShot 4.32022-01-16 SnapAShot 4.3 (0)
  A SnapAShot egy egyszerűen használható képlopó program amivel JPG, PNG, GIF, TIF formátumban tudjuk tudjuk eltárolni a fotót. A Free […]
 • ScreenHunter Pro 7.0.12632021-12-10 ScreenHunter Pro 7.0.1263 (0)
  A ScreenHunter Pro egy professzionális képlopó alkalmazás, ami nem csak hagyományos képernyőmentések készítésére alkalmas, hanem […]