ScreenHunter Plus 7.0.729

A ScreenHunter Plus nevű alkalmazással képlopásokat, videó felvételeket tudsz készíteni az asztali tevékenységedről. A szoftverrel akár rögtönzött webkamerás tevékenységek rögzítésére is lehetőség van. Ez a képernyőmentő program fotószerkesztőt is tartalmaz, itt a legfontosabb lehetőségeket biztosítja. JPG, PNG, GIF, TIFF formátumokat támogat. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Egy professzionális, az egyik legszéleskörűbb lehetőségeket biztosító képlopó alkalmazás a ScreenHunter Plus, amivel a szóban forgó feladat több módszer szerint is végrehajtható. A szoftverrel, kép, illetve videó formájában tudsz felvételeket készíteni, sőt akár webkamera rögzítési módot is biztosít. Több csomagban is beszerezhető, Free, Pro.

A ScreenHunter Plus letöltése után a programot néhány kattintással lehet installálni, ezt követően a kipróbálója azonnal hozzá is férhet minden fontosabb funkcióhoz. A szoftverrel szinte bármilyen asztali tevékenységről tudsz képlopást készíteni, előre ki tudod választani, hogy milyen objektumot vegyen figyelembe, aktív ablak, teljes képernyő.

Képformátum esetén azt a ScreenHunter Plus segítségével azonnal szerkesztheted, a legfontosabb, legnépszerűbb funkciók fedezhetőek fel az eszköztárán. A profilnál, automatikus vízjelezési lehetőség is engedélyezhető. Mentéskor több népszerűbb ismertebb képformátumot is ki lehet választani, sőt előre megadhatod a számára hogy milyen minőségben tárolja el azt, ez az opció képek megosztásakor lehet hasznos.

Ha videó felvételt szeretnél készíteni, hasonló lépéseket kell csak követni ehhez, a konfigurációs panelon megadható a mintavételezési frekvencia, minőség, illetve hogy milyen kimeneti formátumot szeretnél kapni, itt FLV, illetve, MP4 kodek választható ki.

ScreenHunter Plus – Webkamera felvevő:

Az alkalmazással egyszerűen tudsz videó felvételeket készíteni a Webkamerás tevékenységeidről, hasonlóan definiálhatóak a beállítások.

A szoftver fő kezelőfelületén a számodra fontosnak tartott konfigurációt profil formájában lehet elmenteni, így később a szoftver testre szabottan, minimális felhasználói interaktivitás mellett lehet futtatni.

A ScreenHunter Plus előnye, hogy az általa kínált módszert, funkciókat, egyszerűbben, áttekinthetőbb formában kínálja kipróbálásra.

Képlopásra használhatod még a PicPick, illetve az oCam nevű programot, vele is mód van videó felvételek összeállítására. Az utóbbi opciót az IceCream Screen Recorder is lehetővé teszi.

A ScreenHunter Plus egy megbízható, több hasznos funkciót is biztosító képlopó szoftver, amivel videó felvételeket is tudsz készíteni. Opcionálisan támogatja a képek szerkesztését, illetve hogy rögzíteni tudj Webkamerás tevékenységeket.

ScreenHunter Plus

ScreenHunter Plus összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • Videó felvevő funkció
 • Webkamera felvevő
 • képszerkesztő
 • Fotók automatikus vízjelezése
 • profil szerinti beállítási lehetőségek
 • több népszerűbb formátumban tud menteni
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ScreenHunter Plus
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenHunter Pro 7.0.12112021-06-10 ScreenHunter Pro 7.0.1211 (0)
  A ScreenHunter Pro egy professzionális képlopó alkalmazás, ami nem csak hagyományos képernyőmentések készítésére alkalmas, hanem […]
 • ScreenHunter Free 7.0.4252021-05-24 ScreenHunter Free 7.0.425 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]
 • ScreenToGif 2.14.12018-08-11 ScreenToGif 2.14.1 (0)
  A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali […]
 • Camtasia Studio 2020.0.4.313712021-06-09 Camtasia Studio 2020.0.4.31371 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • Soft4boost Screen Recorder 6.4.72020-06-04 Soft4boost Screen Recorder 6.4.7 (0)
  A Soft4boost Screen Recorder egy igen sok lehetőséget biztosító képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi szoftver nem […]