ScreenHunter Pro 7.0.1211

A ScreenHunter Pro egy professzionális képlopó alkalmazás, ami nem csak hagyományos képernyőmentések készítésére alkalmas, hanem videó felvételek létrehozását is támogatja adott asztali tevékenységekről Tartalmaz egy egyszerűbb képszerkesztő funkciót is. JPG, PNG, PDF, GIF, BMP, FLV, MP4 formátumokat támogat.

Otthoni, illetve üzleti felhasználás esetén is optimális lehetőségeket biztosító prémium képlopó alkalmazás a ScreenHunter Pro, nagyon egyszerű használni, áttekinthető lehetőségeket biztosít.

A ScreenHunter Pro letöltését követően néhány kattintással installálható, amit követően egy áttekinthető kezelőfelületen kezdeményezheted, hogy adott asztali tevékenységekről képernyőmentéseket tudj készíteni videó, vagy kép formájában. Az alkalmazás játékok vagy bármely számítógépes tevékenység esetén teljes körű szolgáltatást biztosít.

A ScreenHunter Pro képlopást tud készíteni egy adott aktív ablakról, teljes asztali környezetről, vagy akár szabad kézzel is kijelölhető az a terület amit meg szeretnél örökíteni.

A program a támogatott funkciót alapvetően két módszerrel tudja végrehajtani. Vagy az alkalmazás kezelőfelületén választható ki a kérdéses funkció, vagy billentyűkombinációkkal is vezérelhető, itt külön a beállításoknál testre szabható.

Videó képlopó funkciót is tartalmaz a ScreenHunter Pro

Videó képlopás esetén megadható, hogy milyen mintavételezési frekvenciát vegyen figyelembe, illetve hogy rögzítsen e audió forrást is. Itt FLV, vagy MP4 formátumban tud menteni. Képlopáskor JPG, PNG, PDF, GIF, BMP formátumokat tudsz kiválasztani. Az extra szolgáltatásai részeként a képernyőmentésekre automatizált formában vízjeleket, logókat is el tudsz helyezni.

A ScreenHunter Pro tartalmaz egy képkezelő szolgáltatást, amivel a betallózott fotó korszerű szerkesztésére adódik lehetőséged. Így az alkalmazással elkészült screenshotok szerkesztésére nincs szükség külön program beszerzésére.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod a PicPick vagy az oCam nevű programot, ami nem csak képlopások készítését támogatja, hanem videó felvételeket is tud készíteni.

A ScreenHunter Pro egy igen tekintélyes tudással bíró képlopó, videó felvevő alkalmazás, tartalmaz egy beépített képszerkesztőt, szükség esetén a fotó automatikus vízjelezését is el tudja látni.

ScreenHunter Pro

ScreenHunter Pro Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • videó felvevő funkció
 • beépített képszerkesztő
 • több népszerűbb formátumba is tud menteni
 • billentyűkombinációkkal is vezérelhető
 • A fotók vízjelezését is támogatja
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.wisdom-soft.com/products/screenhunter.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ScreenHunter Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenHunter Plus 7.0.7292021-06-11 ScreenHunter Plus 7.0.729 (0)
  A ScreenHunter Plus nevű alkalmazással képlopásokat, videó felvételeket tudsz készíteni az asztali tevékenységedről. A szoftverrel […]
 • PicPick 5.1.62021-06-04 PicPick 5.1.6 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • ScreenHunter Free 7.0.4252021-05-24 ScreenHunter Free 7.0.425 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]
 • Snipaste 1.16.22020-11-28 Snipaste 1.16.2 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]
 • Free Screen Capture 2.0.02019-02-17 Free Screen Capture 2.0.0 (0)
  A Free Screen Capture egy szabad felhasználású képlopó alkalmazás amivel bármikor, bárhonnan tudsz képlopást készíteni az asztali […]