Képlopók

EaseUS ScreenShot 1.0.0

Az EaseUS ScreenShot képekkel történő feladatok esetén lehet remek, amivel a PC-n végrehajtott feladatainkról hozható létre képlopás. A Free alkalmazásban képszerkesztő funkciók is megtalálhatóak, a képeket feliratokkal, objektumokkal, illetve megjegyzésekkel tehetjük különlegessé, a szoftverrel akár a fotókra rajzolni is tudunk.

EaseUS ScreenShot

A számítógépen futtatott munkafolyamatainkról hozható létre kép, ami nincs a képlopó szoftverben arra nincs is szükségünk. Az EaseUS ScreenShot alkalmazkodik a PC-n elindított feladatainkhoz, fotóként hozhatunk létre képlopást, a fájlok megnyithatóak, módosítani is tudjuk. Ha billentyűparancsokkal használható képlopó szoftvert keresünk, az alábbi program az egyik leghatékonyabb megoldás a számunkra.

Az EaseUS ScreenShot letöltése, az installálása után az össze eddigi képlopó programot elfelejthetjük, a szoftver mindig készen áll, ha képlopást szeretnénk létrehozni.

A szoftverhez egy képszerkesztő funkció is tartozik amivel a fotókra jegyzeteket is beszúrhatunk, feliratozhatjuk. Objektumokhoz is biztosít különleges eszközöket, amikkel akár bővíteni tudjuk a fotóink felhasználási területeit. Az EaseUS ScreenShot képlopási feladatokhoz remek. A képlopások létrehozásakor a programmal nincs szükségünk műszaki ismeretekre, ki tudja azt a területet, illetve megnyitott ablakot jelölni amiket fotóként szeretnénk rögzíteni. Az egyik előnyös tulajdonsága hogy minimális erőforrással rendelkező számítógépeken is hatékonyan futtathatunk különféle képkezelési műveleteket. Nem kell semmilyen bonyolult beállítást alkalmaznunk.

Kevésbé jártas számítógép futtatók számára is remek képlopó az EaseUS ScreenShot

Meg tudjuk határozni, hogy a PC asztali tevékenység melyik területéről szeretnénk képlopást készíteni. A képlopó programmal nem kell attól tartani, hogy bonyolult technikák szükségesek a Screenshotok létrehozásához.

Videó, illetve fotó példányként tudjuk megörökíteni a Windows rendszeren futtatott munkafolyamatainkat a HyperCam képlopó programmal, hangfelvételek rögzítéséhez a Gilisoft Audio Recorder Pro nagyszerű.

Egyetlen szoftver sem képes egyszerűbben képlopásokat létrehozni a PC-n futtatott feladatainkról mint az EaseUS ScreenShot amivel akár a fotóinkat szerkeszteni is tudjuk. Feliratokkal, illetve objektumokkal állíthatunk elő képernyőfotókat.

EaseUS ScreenShot Összefoglaló:

 • képkezelő
 • képlopó program
 • billentyűparancsokkal is felvehetünk
 • fotók szerkesztése
 • A fotókra rajzolni is tudunk
 • minimális erőforrással készíthetünk Screenshotokat
 • Fotók feliratozása
 • képekre objektumok beillesztése
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://recorder.easeus.com/screenshot.html
EaseUS ScreenShot letöltés
EaseUS ScreenShot letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EaseUS ScreenShot
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint 3D 6.2405.19017.02024-06-02 Paint 3D 6.2405.19017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • Tux Paint 0.9.322024-02-02 Tux Paint 0.9.32 (0)
  A Tux Paint egy remek grafikával létrehozott képszerkesztő program amit rajzolási munkafolyamatokhoz tudunk futtatni. A Free […]
 • ScreenshotX 1.12023-10-23 ScreenshotX 1.1 (0)
  A ScreenshotX interaktív számítógépes munkafolyamatokat futtatók számára kiváló képlopó program amivel a fotókat meg is oszthatjuk. A […]
 • iTop Screenshot 1.2.1.5352021-12-12 iTop Screenshot 1.2.1.535 (0)
  Az iTop Screenshot egy képlopó szoftver amivel az asztali területen történő feladatoktól lehet fotót készítenünk. A Free alkalmazás […]
 • Free Screen Capture 2.0.02019-02-17 Free Screen Capture 2.0.0 (0)
  A Free Screen Capture egy szabad felhasználású képlopó alkalmazás amivel bármikor, bárhonnan tudsz képlopást készíteni az asztali […]

Szólj hozzá